Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

Vieraspeli Porin illassa

 

MuSa-Ruutupaidat 19.11 klo 20:00 Porin Urheilutalo

RP lähtee lauantai-iltana taistelemaan futsalin ykkösen tärkeistä pisteistä Poriin, jossa vastaan asettuu paikallinen MuSa. RP on pelannut tähän mennessä viisi sarjapeliä joista saldona on 3 tappiota ja 2 voittoa, jotka oikeuttavat kolmanneksi viimeiseen sijaan. Kauden alun veikkailuissa RP:tä veikattiin ihan kärkisijoille, joten hienoisesta alisuorittamisesta voidaan puhua. Sanomattakin on selvää, että voittoa pitäisi alkaa ottamaan tiuhempaan tahtiin, jotta kärki ei karkasi heti alkukaudesta liiaksi.

MuSa on viime vuoden nousijajoukkue, joka edelliskautena säilytti hyvissä ajoin sarjapaikkansa. Joukkueen vahvuuksia on, että heillä on pysynyt useamman kauden joukkue suurinpiirteinen samana ja pelaajat tuntevat hyvin toisensa.  Maalivahtipeli on myös mainittu joukkueen yhdeksi kulmakivistä. Edelliskautena RP ja Musa kohtaisivat kertaalleen Vaasassa, silloin RP otti kotivoiton 5-3 lukemin. MuSa on kerännyt ennen tätä peliä 7 pistettä kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä.

Ruutupaitojen murheenkryyni on tällä kaudella ollut puolustuspeli ja omiin on mennyt  viidessä ottelussa peräti 27 maalia. Puolustuspelin on alettava toimimaan selvästi aiempaa paremmin, jos RP halajaa sarjataulukossa ylöspäin. Tilastojen valossa MuSa:llakaan ei ole puolustus aivan sarjan pitävimpiä, porilaiset ovat päästäneet omiin kuluvalla kaudella 25 osumaa. 

Lisämausteensa peliin valmistautumiseen toi Vaasan kaupungin työntekijät, jotka avusti piillottamalla treenikentän maalit jonnekin teille tietämättömille.

Muistakaa RP/2:sen peli lauantaina 19.päivä Kauppiksella klo 16:30, vastaan asettuu IK Myran.

-HoTo