Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

RP:lle niukka tappio Porissa

MuSa-Ruutupaidat 4-3 (3-1)

Ruutupaidat joutui taipumaan kauden neljänteen tappioon lauantai-illan futsalin ykkösen pelissä, kun MuSa otti jännitävien vaiheiden jälkeen 4-3 voiton. Peli olisi ollut täysin voitettavissa, mutta tällä kertaa ei pallo pomppinut vaasalaisten hyväksi. RP on nyt kärsinyt pelaamastaan kuudesta ottelusta neljä tappiota, joka on auttamatta liikaa ja otteiden on selvästi parannuttava, ettei kärki karkaa liiaksi jo alkukaudesta.

Ottelu oli tarkkaa pelaamista alkuminuuteilla ja molemmat joukkueet keskittyivät tarkkaan puolustuspeliin ja nopeisiin vastaiskuihin. Ottelun avausmaalin pääsi iskemään kotijoukkueen Tommi Järvinen, joka täräytti poikittaissyötön varmasti verkon perille.  Ensimmäisen kakskymppisen loppupuolella Tomislav Krstevski toi RP:n tasoihin, kun hän ohjasi Jan-Christian Westermarkin kovan laukauksen päällään maalipuiden väliin. Tasoitusmaalista ei ollut kuitenkaan kulunut kuin minuutin verrran, kun kulman jälkitilanteesta pääsi Juhani Pösö ohjaamaan takatolpalta pallon tyhjään rysään.Vielä erän aivan viime hetkillä saa RP lisää kylmää vettä niskaansa, kun Niko Saarinen pääsee tuikkaamaan MuSan 3-1 taukojohtoon. Nämä ensimmäiset erät ovat monessa RP:n pelissä olleet murheellisia, kun liian usein on saanut lähteä selvässä tappioasemassa toiselle jaksolle kääntämään peliä.

Puoliajalla oli taas herätelty joukkuetta ja RP saikin lentävän lähdön erään, kun Tomislav Krstevski pääsi tykittämään 3-2 kavennusmaalin vain puolen minuutin pelin jälkeen. MuSa pääsi kuitenki jälleen kahden maalin karkumatkalle, kun pelin parhaana palkittu Janne Schutt teki hienon esityön, josta Niko Saarinen pääsi sivaltamaan pelin toisen maalinsa. Ruutupaidat sai kavennettua vielä pelin 4-3:een, kun vapaapotkusta Zoran Peic tykitti hienolla vedolla kuulan reppuun. RP kovasti haki tasoitusta tämän jälkeen ja hallitsi pallollista peliä suvereenisti, mutta kotijoukkue puolusti erittäin hyvin ja huippupaikat jäivät vähiin. RP sai muutaman hyvän paikan rakennettua, mutta tilanteet kerta toisensa jälkeen kuivuivat kasaan ja MuSa otti täydet pisteet lukemin 4-3.

Ensi viikon lauantaina RP kohtaa kotikentällään PS Villan Hyvinkäältä klo 15 kauppiksella. Toivottavasti silloin saadaan kotiyleisön tuella kurssi käännettyä.

Palkitut:

3 pist: Janne Schutt

2:pist  Jussi Välilä

1:pist  Zoran Peic

Joukkuiden parhaat:

Musa: Niko Saarinen

RP:Tomislav Krstevski

-HoTo