Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

RP-FC Gepardi Ennakko

Ruutupaidat-FC Gepardi (Toijala) la 17.12  klo 17 Vaasan Ammattiopisto

Tulevana lauantaina Ruutupaitojen kausi jatkuu kotiottelulla sarjajumbo FC Gepardia vastaan. Edellisenä viikonloppuna RP:n pelilliset esitykset olivat ihan mukiinmeneviä, mutta joukkueen ja kannattajien pettymykseksi tuomisina oli vaivainen yksi sarjapiste kahdesta pelistä. Tulevana lauantaina pelattava kotiottelu on viimeinen peli ennen muutaman viikon joulutaukoa ja varmasti RP tekee kaikkensa, että kinkun syöntiin lähdetään kolmea pistettä rikkaampana.

FC Gepardi tipahti hetkeksi sarjasta viime kauden päätteeksi, mutta usean joukkueen luovuttua sarjasta toijalalaiset saivat ykkösen paikkansa takaisin. Gepardi on saanut viime kauden WFT:sta muutaman vahvistuksen, mutta muuten joukkue on pysynyt hyvin kasassa. Lähtijöistä pahin menetys oli edelliskauden pistenikkari Toni Niskala, joka siirtyi Kylveen täksi kaudeksi. FC Gepardin alkukausi on ollut hankala ja yhdeksästä pelistä on kasassa vaivaiset neljä sarjapistettä. Ainut voitto Gepardille on tullut kauden avauspelistä Musaa vastaan 7-4 lukemin. Puolustuspelissä on Gepardeilla ollut alkukaudesta suuria ongelmia omissa on kolissut peräti 66 kertaa ja plus-miinus saldokin on -40. 

Ruutupaidoillakaan kausi ei ole ollut ruusuilla tanssimista ja sarjataulukossa RP on tippujan paikalla kolmanneksi viimeisenä. RP:llä on kyllä todella laadukas pelaajamateriaali tälle sarjatasolle, mutta tappioiden myötä itseluottamuskin on ollut hieman hakusessa. Tiukkoja pelejä ei ole RP saanut käännettyä millään edukseen ja pistesaldo on näin jäänyt laihaksi. RP tarvitseekin nyt kipeästi tästä kotiottelusta täydet pisteet, jotta saataisiin paremmin mielin miettiä joulun ajan uusia taktisia kuviota. Tästä RP saisi myös lisää itseluottamusta, kun tauon jälkeen pallo taas pyörähtää peliin Raumalla Tammikuun alussa. RP:n p+/- tilasto on myös todella huono -16 eli sanomattakin on selvää, että puolustus on toimittava tiukemmin ja maalejakin saisi syntyä enemmän. RP on lähtee tulevaan peliin käytännössä parhaalla kokoonpanollaan ainoastaan Tomislav Krstevskilla on ollut hieman nilkkavaivoja. Valmennuskaksikko Tero Saarelalla ja Jani Kujanpäällä onkin hyvä tilanne miettiä tulevia ketjukoostumuksia.

Tervetuloa siis lauantaina Kauppikselle klo 17, jossa varmasti taas sattuu ja tapahtuu kaikenlaista.

Joukkueiden parhaat pistemiehet:

RP:

Tomislav Krstevski 10+5=15

Pekka Liukkonen 5+6=11

FC Gepardi:

Jarno Aaltonen 7+3=10

Kim Lingman 3+6=9

-HoTo