Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

FC Rauma-RP ennakko

 

FC Rauma-RP Pe 6.1 klo 14 Rauman Kauppaoppilaitos

Joulukinkut on saatu syötyä ja Uudenvuoden ilotulitteet saatu räjäytettyä, eli on aika palata taas arkeen. Arkeen palaa myös vaasalaisen futsalin lippulaiva RP. Tulevana perjantaina eli loppiaisena RP:llä jatkuu kamppailu Futsalin Ykkösen tärkeistä pisteistä Raumalla, jossa vastaan asettuu paikallinen FC Rauma.

RP:n alkukausi sujui odotuksiin nähden todella heikosti ja pisteitä on tällä hetkellä kasassa 10:n pelin jälkeen vaivaiset 11, jotka ovat tulleet 3:lla voitolla ja 2:della tasapelillä. RP:n murheenkryyni on ollut alkukaudesta puolustuspeli omiin on mennyt järjestäen liikaa maaleja. Lisäksi useissa otteluissa on ensimmäisen kakskymppisen jälkeen RP ollut muutaman maalin takaa-ajo asemassa, eli pelin alut ovat olleet usein hankalia.RP:n ykkösnyrkki on kuitenkin ollut alkukaudesta todella hyvässä iskussa ja pistepörssistä löytyykin kuuden parhaan joukosta peräti kolme RP:n miestä. RP:n syyskauden tehokkain pelaaja oli Tomislav Krstevski, joka on kerännyt tehot 13+7.

FC Rauma puolestaan on noussut täksi kaudeksi Kakkosesta Ykköseen ja on RP:lle uusi tuttavuus futsal parketeilla. FC Rauma on kerännyt toistaiseksi 10:nestä pelistään 15 pistettä, jotka ovat tulleet 4:llä voitolla ja 3:lla tasapelillä. Rauman pelit ovat olleet hieman vuoristorataa tällä kaudella ja pienoinen kokemuksen puute on näkynyt otteissa aika-ajoin. FC Rauma on kuitenkin vääntänyt tasaisia pelejä sarjankärkipään joukkueita vastaan ja on ollut vaikeasti voitettava joukkue. Raumalaisten kauteen mahtuu myös rökäletappio ESC:lle 11-3 lukemin.

RP:llä on tulevaan kampailuun kaksi todella pahaa menetystä, kun sekä Jan-Christian Westermark ja Tomislav Krstevski on pelistä sivussa. Muiden pelaajien onkin nyt nostava esiin, että Raumasta saataisiin pisteet matkaan.

RP: parhaat pistemiehet:

Tomislav Krstevski 13+7=20

J-C Westermark 2+14=16

Pekka Liukkonen 7+8=15

FC Rauma:

Ville Heino 4+10=14

Sami Laine 5+4=9

Jesse Wallenius 5+4=9

-HoTo