Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

FC Rauma-RP raportti

 

Vuosi 2012 ei alkanut RP:n kannalta suotuisasti, kun perjantai-iltapäivän pelistä ei ollut Raumalta kotiintuomisia. Ottelu oli pelillisesti hyvinkin selkeää RP:n hallintaa ja maalipaikkoja oli useita ratkaista peli hyvissä ajoin, mutta pallot eivät tällä kertaa löytäneet tietään verkon perille.Tappiosta tekee erityisen katkeran se, että FC Rauma iski 2 onnekasta maalia pelin viimeisellä minuutilla.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja selvästi tarkkaa alkua olivat molemmat valmennusjohdot painottaneet. Ensiminuuteilla ei oikeen mainittavia tekopaikkoja ollut. FC Raumalla oli alituisena harmina vahva targetpelaaja Tomislav Krstevski, joka muutaman kerran pääsi vaarallisesti laukomaan lähietäisyydeltä ensimmäisen kymmenminuutisen aikana. Ottelun avausmaali näki päivänvalon erän puolenvälin krouvilla, kun tuomari näytti virhettä raumalaisille rangaistusalueen sisällä ja pallo laitettiin lähirankkupilkulle. RP:n paras pistemies Tomislav Krstevski ei tästä erehtynyt vaan täräytti verkot tötterölle. Avaus kakskymppisen loppupuolella pääsi kotijoukkue tasoittamaan pelin hienolla vapaapotkulla aivan rangaistusalueen kulmalta ja näin tauolle siirryttiin 1-1 tasalukemissa.

Toisen puoliajan alku oli tasaista pelailua ja ja pitkään jaksoa pelattiinkin ilman maalia. RP:llä oli erän puolivälin tienoilla, jopa muutama laukaus maalinkehikkoihin, mutta tasalukemat säilyivät. Rauman Kauppaoppilaitoksen pelikello näytti viittätoista pelattua minuuttia, kun Tomislav Krstevski pääsi tinttaamaan lähietäisyydeltä RP:n 1-2 vierasjohtoon. FC Rauman valmennusjohto reagoi tilanteeseen välittömästi ja kentälle tuli viides kenttäpelaaja maalivahdin tilalle. Pitkään näytti siltä, että Rauman pyöritys on tehotonta hieromista. Peliä oli jäljellä vain minuutin verran, kun RP:n ilta synkkeni ja Rauma pääsi iskemään pelin tasoihin. Maalista oli ehtinyt kulua vain 30 sekuntia, kun RP:n pelaajat onnistuivat potkimaan pallon omaan maaliin ja Rauma sai onnekkaan 3-2 voittomaalin. Peliä oli jäljellä vaivaiset 5 sekuntia, kun Tomislav Krstevski laukoi vielä ylärimaan, mutta tämän lähemmäs ei RP päässyt ja pisteet jäivät pitsikaupunkiin.

Ensi viikonloppuna RP lähtee etelänkiertueelle, kun vastaan asettuu ESC Tammisaaressa ja Zenith Helsingissä.

RP:n parhaana palkittiin:

Tomislav Krstevski

-HoTo