Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

ESC ja Zenith ennakko

 

Tänä viikonloppuna RP lähtee etelänkiertuulle ja vastaan asettuvat ESC Raaseporissa lauantaina, sekä Zenith Helsingin Myllypurossa sunnuntaina.Viime viikolla RP oli lähellä voittoa vieraspelissä Raumalla, mutta viime hetkillä tulivat raumalaiset vielä rinnalle ja ohi. RP on jo tippunut kolmanneksi viimeiseksi sarjassa ja sanomattakin on selvää, että pisteitä tarvitaan kipeästi plakkariin. Helppoa ei tule kuitenkaaan pisteiden saanti olemaan, koska vastaan asettuvat sarjakärki ja neljäntenä olevat joukkueet. Viime kaudelta tosin on RP:llä hyvät muistot kyseisestä tuplapelistä, silloin kaatui Zenith 4-7 lauantain pelissä ja sunnuntainakin RP takkusi hyvän 4-4 tasurin ESC:tä vastaan.

ESC on siis sarjankärjessä he ovat keränneet tähän asti 11:sta pelissä 22 sarjapistettä ja ovat tällä hetkellä maalieron turvin samoissa pisteissä olevan YlöR:n edellä. ESC aloitti kauden todella mainiosti ja voittivat ensimmäiset kuusi peliään putkeen mm. sarjanavauksessa RP:n maalein 11-2. ESC on lisäksi tällä kaudella ollut Futsal Cupin finaalissa asti, jossa kuitenkin tuli tappio Ilvekselle. ESC on kuitenkin hieman hiipunut viime aikoina ja tappiotakin on alkanut tulemaan. ESC on hieman kärsinyt pelaajapulasta ja kapealla materiaalilla on menty viime pelit. Tulevasta RP pelistäkin on sivussa Magnus Huldin, Simon Eklund ja pelaajavalmentaja Pinduca.

Zenith majailee sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla 4 ja pisteistä on helsinkiläisillä kasassa 19. Zenith on ollut todella pirteä syyskaudella ja odotuksiin nähden kausi on mennyt toistaiseksi nappiin. Zenith ei ole sarjakärki ESC:täkään kuin kolmen pistettä perässä. Zenithin ongelma on kuitenkin ollut toistaiseksi maalinteko ja joukkue onkin yksi sarjan vähiten maaleja tehnyt joukkue. Puolustuspeli onkin sitäkin tiivimpi ja Zenith on päästänyt sarjan vähiten maaleja. Syyskierrokseksella joukkueet kohtasivat Vaasassa, jolloin RP nappasi kotivoiton ajoittain kuumasakin pelissä maalein 4-2. Zenith myös pelaa kaksi ottelua viikonloppuna, kun Herttoniemeen saapuu vieraaksi lauantaina PS Villa, eli nähtäväksi jää kumpi joukkue on sunnuntaina toisessa pelissään tuoreemmilla jaloilla parketilla.

RP lähtee tulevan viikonlopun molempiin otteluihin altavastaajan asemassa, mutta pisteitä pitäisi aleta saamaan, että sarjapaikka varmistuisi myös ensi kaudelle. Pelaajamateriaaliltaan RP:n pitäisi pystyä kuitenkin hyvin takkuamaan molempien joukkueiden kanssa.

P.S kaikki etä-RP fanit Helsingin suunnalta paikan päälle kannustamaan!!

-HoTo