Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

RP-PJK ennakkotunnelmat

 

Ruutupaidat-PJK (Pirkkala) Vaasan Ammattiopisto La 21.1 klo 15

Ruutupaidat aloittaa neljän ottelun mittaisen kotiotteluiden putken tulevana lauantaina Pirkkalan PJK:ta vastaan. Viime viikonlopun kahdesta pelistä ei RP:n pistesaldo karttunut, joten RP lähtee tästä sisuuntuneena laittamaan tappioputkea poikki. RP on tällä hetkellä putoajan paikalla, joten tärkeästä kotipelistä voidaan puhua.

PJK on tunnetusti pelannut hieman hurlumhei futsalia ja päästä päähän mennään yleensä kovalla vauhdilla. PJK majailee tällä hetkellä turvallisessa keskikastissa sijalla kuusi. PJK on kerännyt tähän menessä 20 sarjapistettä, jotka ovat tulleet kuudella voitolla ja kahdella tasurilla. PJK on ollut toistaiseksi kauden tehokkaimpia joukkueita hyökkäyspäässä ja joukkue on toistaiseksi onnistunut laittamaan vastustajan maaliverkot tötterölle 61 kertaa. Puolestaan kotijoukkue RP on onnistunut maalinteossa toistaiseksi 49 kertaa vaikka on pelannut yhden ottelun pirkkalalaisia enemmän.

Joukkueet ovat kuntopuntarin eri päissä tällä hetkellä, kun RP on hävinnyt kolme otteluaan putkeen puolestaan PJK on voittanut edellisestä neljästä pelistään kolme. RP oli kuitenkin edellisen viikonlopun peleissään kapealla ja nuorella materiaalilla matkassa nyt on varmasti kotipelissä kaikki kynnelle kykenevät paikalla ja PJK saadaan varmasti laitettua ahtaalle. RP:n suuri ongelma on ollut tiukkojen pelien kääntyminen kerta toisensa jälkeen tappioksi eli tietynlaista voittamisen kulttuuria on puuttunut. Puolustuspäässä on myöskin ollut hankaluuksia ja 66 päästettyä maalia on aivan liikaa.

Peliin RP lähtee ilman pahoja loukkaantumisongelmia ja RP- legenda Jan-Christian Westermark tekee kotijoukkueen onneksi paluun tositoimiin parin viikon poissaolon jälkeen.

Tervetuloa kannustamaan RP takaisin voittojen tielle!!

Edelliset kohtaamiset:

2011 PJK-RP 8-3

2010 RP-PJK 6-6

Seuraa heitä:

RP:

Tomislav Krstevski

Pekka Liukkonen

PJK:

Valtteri Similä

Roni Lindroos

-HoTo