Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

RP-PJK rapo

 

Ruutupaidat kohtasi lauantai-iltäpäivän pelissä PJK:n Pirkkalasta tärkeässä pelissä futsalin Ykkösen sarjapisteistä. RP kärsi selkeän 3-6 tappion ja tilanne on sarjataulukossa erittäin tukala suoran tippujan paikalla. Tämän pelin jälkeen RP:llä on vielä kolme kotiottelua peräjälkeen, joissa alkaa olemaan sitä kuuluisaa pakkovoiton makua.

Ottelu alkoi hyvällä temmolla ja tilanteita nähtiin molemmissa päissä. RP oli hienokseltaan hallitsevampi osapuoli, mutta PJK:n vastaiskut olivat vaarallisia. Ottelun avausmaali tuli kuin puskista, kun pallo pomppasi jalan kautta RP:n pelaajan käsivarteen ja tuomari osoitti kuulan kuuden metrin viivalle, josta Miika Mörö ei erehtynyt. RP iski kuitenki nopeasti tasoituksen, kun Arto Saranpää laukoi kovan pommin alakulmaan vain 15 sekuntia myöhemmin. Ensimmäisen kakskymppisen loppupuolella pääsi vierasjoukkue vielä tekemään 1-2 johtomaalin, kun lähietäisyydeltä Kimmo Lahti täräytti pallon verkon perille.

Toinen jakso oli tasaista peliä, mutta PJK oli tehokkaampi ja heidän tiivis puolustuspeli teki RP:n aika eväättömäksi. RP sai lentävän lähdön toiseen jaksoon, kun Tomislav Krstevski tälläsi kääntölaukauksella pelin tasoihin ajassa 20:29. Muutama minuutti oli ehtinyt kulua tasoituksesta, kun RP:n Hannes Hautala torjui pallon kädellään maaliviivalta, josta oli seurauksena punainen kortti ja rangaistuspotku. Miika Mörö tälläsi pilkulta illan toisen maalinsa. RP:n ilta synkkeni kun, Valtteri Similä pääsi laukomaan lähietäisyydeltä vieraat jo 2-4 johtoon vain hetkeä myöhemmin. Peli oli tahkottu 28:12, kun PJK meni jo ratkeisevan tuntuiseen 2-5 johtoon Miika Mörön ollessa maalintekijänä. RP yritti vimmatusti kavennusmaaleja maalivahti Sami Korhosen ollessa ylhäällä viidentenä kenttäpelaaja, mutta PJK:n puolusti pelasi tosi hyvin ja RP:n peli oli tehotonta. Ajassa 36:51 Antti Latvanen roikotti pallon tyhjään rysään ja peli oli 2-6 vierasjoukkueelle. Tomislav Krstevski teki heti perään vain 9 sekuntia edellisestä 3-6 kavennuksen RP:lle. RP jatkoi painostusta ja kaksi kertaa pallo tärähti pystypuuhun, mutta lisämaaleja ei pelissä enään nähty.

RP jatkaa taistelua elintärkeistä sarjapisteistä ensi lauantaina, kun Vaasaan saapuu vieraaksi ÅIFK.

Mitalit:

Kulta: Miika Mörö PJK

Hopea: Kimmo Lahti PJK

Pronssi: Toni Pylkkänen Ruutupaidat

-HoTo