Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

Legendan paluu

 

Ruutupaidat-ÅIFK (Turku) La 28.1 klo 15 Vaasan Ammattiopisto

RP kohtaa elintärkeässä Futsalin Ykkösen pelissä tulevana launtaina ÅIFK:n Turusta. Ottelu on todella tärkeä molemmille joukkueille taistelussa putoamista vastaan. Eroa viivan yläpuolella olevaan PS Villaan on kaksi pistettä tosin hyvinkääläisillä on ottelu vähemmän pelattuna. Pelistä tekee mielenkiintoisen myös RP legenda Pasi”Nevis”Nevanperän paluu joukkueen vahvuuteen.

Pasi Nevanperä teki viime kaudella Kokkolan TP-Kaarlessa vielä kovat tehot 23+9=32. RP:n ykköskenttä on toiminut tällä kaudella erinomaisesti ja kolmikko Tomislav Krstevski, Pekka Liukkonen ja J-C Westermark ovatki pistepörssissä korkealla. Kolmikon takaa ei sitten ole ratkaisijoita löytynyt ja Pasi tulee hyvin leventämään hyökkäysrinkiä.

Vierasjoukkue ÅIFK on sarjataulukossa toiseksi viimeisellä sijalla pisteen RP:tä perässä. ÅIFK on kerännyt kolmestatoista pelistään kymmenen sarjapistettä, jotka ovat tulleet kahdella voitolla ja neljällä tasapelillä. ÅIFK aloitti kautensa surkeasti hävittyään kuusi peliä putkeen, mutta joukkue on sittemmin piristynyt ja kamppailee kynsin hampain sarjapaikastaan. ÅIFK lempinimeltään kanarialinnut eivät ole kärsinyt vielä tappiota tämän vuoden puolella vaan kaikki kolme pelaamaansa peliä ovat päättyneet tasatulokseen. Kanarialinnut hakivat mm. tasurin sarjakärki ESC:n vieraana.

Ruutupaidat eivät ole voittaneet vuoden 2012 puolella ja tulevan lauantain peli on niin sanottu pakko voiton paikka. Tervetuloa seuraamaan elintärkeää peliä lauantaina Kauppikselle ja lisäksi elävän legendan Nevanperän paluuta RP:n kauniiseen mustavalkoruutupaitaan kannattaa tulla ehdottomasti katsomaan!

Edellinen kohtaaminen:

30.10.2011 ÄIFK-RP 0-2

-HoTo