Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

RP-YlöR ennakko

 

Ruutupaidat-YlöR Vaasan Ammattiopisto la 11.2 klo 15

Ruutupaidat kohtaa lauantai-iltapäivänä erittäin tärkeässä pelissä YlöR:n Ylöjärveltä. Ruutupaidat on tällä hetkellä suoran putoajan paikalla 2 pistettä viivan yläpuolella olevan U.S.Skädämin perässä. Kotiottelut ovatkin RP:lle tällä hetkellä elintärkeitä ja pisteitä tarvitaan kipeästi lisää. Ruutupaidoilla on vielä viisi kotiottelua jäljellä, joista suurin osa pitäisi pystyä voittamaan.

YlöR voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen Ylöjärvellä niukasti 6-5 lukemin. Ottelun avausjakso oli siinä pelissä todella synkkä RP:lle, kun YlöR johti 20 minuutin jälkeen peliä jo 4-1. YlöR on tällä hetkellä sarjassa keskikastissa sijalla 6. Ylöjärveläiset ovat siis saalistaneet tällä kaudella 10 pistettä enemmän, kuin RP. YlöR siirtyi joulutauolle sarjakärjessä , mutta kokenut joukkue on sittemmin hieman hyytynyt. Ylöjärveläiset eivät ole saavuttaneet vielä voittoa vuoden 2012 puolella, joten paras terä syyskierrokselta on ollut kateissa. YlöR:n 2 viimeistä peliä on päättynyt tasatulokseen PS Villaa ja ÅIFK:ta vastaan.

RP katkaisi tappioputkensa viime ottelussaan selvällä 11-6 voitolla ÅIFK:sta. RP-legenda Pasi Nevanperän paluu oli tuonut lisää uskoa tekemiseen ja joukkueesta huokui heti parempi taisteluhenki. Tulevaan peliin saatavat kokoonpanot hieman elää, eli muutamia muutoksia saattaa edelliseen pelin nähden olla luvassa.

Tervetuloa kannustamaan RP:tä elintärkeässä taistelussa futsalin ykkösen pisteistä!

Joukkueiden parhaat pistemiehet:

RP:

Tomislav Krstevski 21+11=32

Pekka Liukkonen 11+11=22

YlöR:

Niko Innanen 12+12=24

Miika Saarenrinne 12+4=16

-HoTo