Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

RP-YlöR rapo

 

Ruutupaidat-YlöR 5-3 (2-1)

Ruutupaidat otti tärkeän voiton lauantai-iltapäivänä käydyssä ottelussa Ylöjärven Ryhdistä ja samalla paransi asemaansa sarjataulukkossa. RP nousi voittonsa myötä putoamisviivan yläpuolelle pisteellä ohi U.S.Skädämin. RP:n voittoa voidaan pitää ansaittuna kotijoukkue hallitsi selvästi pallollista peliä YlöR:n keskityessä vastaiskuihin. YlöR oli tosin matkassa, vain kuudella kenttäpelaajalla, joka varmasti vaikutti vierasjoukkueen esitykseen.

RP hallitsi peliä heti alkuminuuteista lähtien, mutta mainittavia huippupaikkoja ei alkuminuuteilla nähty. Ottelun avausmaali näki päivänvalon ajassa 6:59, kun Toni Pylkkänen pyssytti verkot tötterölle. Johtoasemasta ei kuitenkaan saanut kovin pitkään RP nauttia, kun vain hieman yli minuuttia myöhemmin iski Tero Nieminen pelin tasoihin. RP siirtyi kuitenkin uudestaan johtoon jakson puolivälinkrouvissa, kun J-C Westermarkin hyvästä syötöstä iski Tomislav Krstevski todella komealla saksipotkulla pallon maaliverkon perukoille. Ensimmäisellä kakskymppisellä ei lisämaaleja nähty muutamasta huippupaikasta huolimatta ja näin RP siirtyi tauolle 2-1 johtoasemassa.

Toisen puoliajan alkuun tuli kotijoukkue terävästi ja parin pelatun minuutin jälkeen J-C Westermarki sivalsi Lassi Mäkitalon esityöstä kotijoukkueen 3-1 johtoon. Peli eteni aika samalla kaavalla YlöR vetäytyi ja iski ajoittain vaarallisesti vastaan. Kauppiksen pelikello pysähtyi aikaan 27:10, kun Lauri Kivekäs onnistui teräyttämään 3-2 kavennusosuman. Osumasta oli kulunut kuusi minuuttia, kun sama kaveri teräytti illan toisen maalinsa ja peli oli tasan 3-3. Tasatilannetta ei kuitenkaan kestänyt kuin puoli minuuttia, kun Krstevskin loistavan esityön jälkeen sijoitti Lassi "Mäksä" Mäkitalo pallon taka-alakulmaan ja RP:n 4-3 johtoon. Näissä jännittävissä lukemissa mentiin pelin loppuhetkille. YlöR lähti lopussa hakemaan tasoitusmaalia ylimääräisellä kenttäpelaajalla, kuitenkin kesken painostuksen sai RP:n veskari Sami Korhonen pallon käsiinsä ja tempasi kuulan tyhjään YlöR:n rysää ja näin loppulukemiksi saatiin 5-3.

Ensi lauantaina Kauppikselle saapuu vieraaksi porilainen MuSa.

Palkitut:

Kulta: Lassi Mäkitalo RP

Hopea: J-C Westermark RP

Pronssi: Lauri Kivekäs YlöR

-HoTo