Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

RP-MuSa ennakko

 

Ruutupaidat-MuSa (Pori) la 18.02 klo 15 Vaasan Ammattiopisto

Ruutupaidat jatkaa taisteluaan sarjapaikkansa puolesta, kun lauantai-iltapäivänä vastaan asettuu Musan Salama Porista. RP otti viime viikon lauantaina elintärkeän kotivoiton YlöR:stä ja siitä on kotijoukkue toivottavasti saanut itseluottamusta pelaamiseen. RP:llä on vielä siis neljä kotiottelua jäljellä ja kaikki niistä ovat todella tärkeitä taistelussa sarjapaikasta ykkösessä.

MuSa majailee sarjataulukossa sijalla viisi, tosin keskikasti on todella tasainen tällä hetkellä. Musa on 16 pelatun kierroksen jälkeen saalistanut kahdeksan pistettä enemmän kuin RP. Joukkueet kohtasivat syyskierroksella Porissa, jossa MuSa oli hieman onnekkaampi napaten tiukan kamppailun nimiinsä 4-3 lukemin. MuSan ottelut ovat tällä kaudella olleet maalirikkaita joukkue on tehnyt sarjassa neljänneksi eniten osumia, mutta palloa maaliverkoista on MuSan veskari saanut kaivaa sarjan viidenneksi eniten.

Ottelu on RP:lle erittäin tärkeä, koska tämän pelin jälkeen vastaan asettuu ns. kuoleman peleissä PS Villa vieraissa ja U.S.Skädäm kotona. Villa ja Skädäm ovat joukkueita, joiden kanssa RP lähinnä tällä hetkellä sarjapaikasta taistelee. RP:n kokoonpano on hieman kokenut vaihtuvuutta alkaneiden jalkapallon harjoituspelien takia ja muutamia muutoksia kokoonpanoon varmasti taas nähdään.

Tervetuloa kannustamaan RP:lle tärkeä kotivoitto!!

Parhaat pistemiehet:

RP:

Tomislav Krstevski 22+12=34

J-C Westermark 5+18=23

MuSa:

Juha Helander 12+14=26

Niko Saarinen 15+6=21

-HoTo