Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

RP-MuSa rapo

 

Ruutupaidat-MuSa 3-1 (1-1)


RP nappasi tärkeän kotivoiton lauantai-iltapäivän pelissä, kun porilainen Musan salama kaatui ansaitusti 3-1 lukemin. Ottelussa RP oli tiukoista loppunumeroista huolimatta selvästi parempi joukkue ja voitto oli täten ansaittu. Ottelun avausjaksoa RP:n pelaajavalmentaja Tero Saarela luonnehti kauden, jopa parhaaksi toinen jakso oli tasaisempaa vääntöä.

RP tuli pelin avausjaksoon motivoituneena ja peli kulkikin erittäin mallikkaasti. RP:n pelaajien terävä liike tuotti jatkuvia ongelmia vastustajan puolustukselle ja vain huono onni sekä vierasjoukkueen maalivahdin Joni Kuusiston torjunnat estivät RP:n maalikarkelot. Vihdoin ja viimein RP meni johtoon ajassa 15:55, kun J-C Westermarkin kärkinosto tavoitti väkivahvan Tomislav Krstevskin joka lähietäisyydeltä pamautti lukemat 1-0:aan. MuSa kuitenki kuittasi nopeasti pelin tasoihin vain vajaa minuutia myöhemmin, kun Lasse Piiraan syötöstä iski Jussi Välilä pelivälineen verkon perille. Lisämaaleja ei hyvistäkään paikoista huolimatta avausjaksolla nähty ja tauolle siirryttiin 1-1 tasalukemissa.

Toisella jaksolla ei RP ollut aivan yhtä hallitseva ja vierasjoukkue pääsi hieman paremmin peliin mukaan. Toisen kakskymppisen avausmaalin sai kunnian tehdä RP-kapteeni Pekka"Becksi"Liukkonen, joka Westermarkin syötöstä tälläsi pallon porilaisten rysään. MuSa oli lähellä tasoitusta jakson puolinvälin korvilla, kun pallo ajautui hieman puskista takatolpalle, jossa Musa pelaajalla amotti tyhjä maali mutta RP:n onneks peliväline meni längistä ohitse. RP:llä oli myös muutama tuhannen dollarin paikka, mutta kuitenkin terävyys puutui tekopaikoissa. Ottelun loppu meni jännälle MuSan hakiessa tasoitusmaalia ylimääräisellä kenttäpelaajalla. RP:lle tuli lisäksi jobinpostia hyvin pelaaneen maalivahdin Sami Korhosen loukatessa pahannäköisesti itsensä. Korhonen kuitenkin sinnitteli pelin loppuun. Lopullisen niitin pelille iski Tomislav Krstevski, joka tolpan kautta täräytti ajassa 39:43 pelin loppulukemiksi 3-1 kotijoukkueelle.
-"Ensimmäinen jakso oli meiltä, jopa kauden parasta jätkät liikkuivat hyvin ja loivat melkeen joka vaihdossa maalipaikkoja. Toinen jakso oli hieman hermostunutta, mutta on erittäin tärkeään että olemme saaneet kolme kotivoittoa neljästä kotipelistä". kommentoi RP-valmentaja Tero Saarela.

RP pelaa tulevana viikonloppuna kaksi peliä, kun ensin kohdataan Hyvinkäällä PS Villa ja sunnuntaina Vaasaan saapuu vieraaksi U.S Skädäm. Pelit ovat erittäin tärkeitä, koska Skädäm on neljä pistettä  putoamisviivan alapuolella RP:n ja Villan perässä.

Palkitut:
Kulta: Sami Korhonen RP
Hopea: Tomislav Krstevski RP
Pronssi: Joni Kuusisto MuSa
-HoTo