Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

PS Villa ja Skädäm ennakot

 

PS Villa-Ruutupaidat la 25.2 klo 15

Ruutupaidat-U.S.Skädäm su 26.2 klo 15 Vaasan Ammattiopisto

Ruutupaidoilla on edessään tulevana viikonloppuna erittäin tärkeät pelit, kun vastaan asettuu tasapisteissä oleva PS Villa Hyvinkäällä, sekä neljä pistettä putoamisviivan alapuolella majaileva U.S.Skädäm. Viime peleissä RP on noussut kohisten ykkösen kuntopuntarissa voittaen edelliset kolme peliä putkeen. RP on saanut pelata useita kotiotteluita viime aikoina ja nyt päästään vaihteeksi reissun päälle lauantaina mittaamaan Villan taidot Hyvinkään parketilla. Voitot näistä kahdesta pelistä takaisi jo käytännössä sarjapaikan säilymisen RP:lle.

RP ja Villa kohtasivat syyskierroksella Vaasassa ja värikkäiden vaiheiden jälkeen silloin jaettiin sarjapisteet 7-7 lukemin. PS Villa on nousijajoukkue, joka sai viime kauden päätteksi kabinettipäätöksellä paikan ykköseen usean joukkueen luovuttua sarjapaikasta. PS Villa on ollut hyvässä vireessä kevätkierroksella häviten vain yhden ottelun, joka oli edelliskierroksen peli PJK:ta vastaan. Villa pelaa myös kaksi ottelua viikonloppuna, kun joukkue matkustaa sunnuntaina Raumalle FC Rauman vieraaksi. Joukkueen tunnetuin pelaaja on maajoukkuessakin pelannut Jukka Lottonen.

U.S.Skädämin RP kohtasi syyskierroksella Jyväskylässä, jolloin pisteet tasattiin 4-4 lukemin. Skädäm on tällä hetkellä viimeisen putoajan paikalla ja tarvitsee kipeästi lisäpisteitä. Skädäm yllätti monet syyskierroksella ollen joulutauolla keskikastissa. Kevätkierros on kuitenkin sujunut mollivoittoisesti opiskelijoista koostuvalle joukkueelle. Skädämillä on myös tuplapeli viikonloppu, kun se kohtaa ensin lauantaina kotisalissaan YlöR:n. Skädämiin hankittiin viime hetken vahvistukseksi myös RP:tä edustanut Juho"Mynnitz"Mäkiniemi.

RP:llä on sunnuntain kotipeliin tulossa ainakin ykkösnyrkki, mutta lauantain vieraspeliin jää jotain pelaajia sivuun jalkapallopelien takia. Tervetuloa sunnuntaina Kauppikselle kannustamaan RP:tä todella tärkeässä kamppailussa putoamista vastaan!!

Parhaat pistemiehet:

RP

Tomislav Krstevski 26+12=38
J-C Westermark 5+22=27

PS Villa

Olli Eloranta 12+7=19
Miikka Hurmen 11+8=19

U.S.Skädäm

Tero Kupari 8+13=21
Otto Piili 8+10=18

-HoTo