Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

PS Villa ja U.S. Skädäm -raportit

PS Villa-Ruutupaidat 5-3 (2-2)

Ruutupaidat-U.S.Skädäm 5-7 (2-1)

RP:n viikonloppu sujui mahdollisimman huonosti, kun molemmissa tärkeissä peleissä putoamiskamppailussa tuli tappio ja samalla Skädäm ja PS Villa nappasivat kuuden pisteen viikonlopun. RP on nyt kaksi pistettä putoamisviivan alapuolella Skädämin perässä, joten jännälle menee loppukausi. RP kohtaa tulevana lauantaina kotisalissaan Kauppiksella sarjakärki Kylven ja pakkovoitto siitä pelistä pitäisi kaivaa. RP kohtaa sen jälkeen vielä FC Gepardin vieraissa ja FC Rauman kotonaan melkeen jokainen näistä peleistä on niin sanottuja kuoleman pelejä ja samalla on toivottava Skädämin tappiota omissa peleissään.

PS Villa ottelu lauantaina oli vaihteleva tasoltaan ajoittain peli kulki mallikkaasti, kun taas omissa kolisi turhanki helppojen virheiden seurauksena. Ottelusta puuttui muutamia tärkeitä pelejä jalkapallon harjoitusotteluiden vuoksi. Ensimmäinen kakskymppinen eteni tasaisissa merkeissä ja molemmilla joukkueilla oli useita loistavia maalipaikkoja. Avausjakso päättyi lopulta värikkäiden vaiheiden jälkeen 2-2 tasalukemiin. Toisella jaksolla RP oli todella epäonnekas ja muutamia omia maalejakin nähtiin. PS Villa kaivoi heille todella tärkeän 5-3 voiton ja RP lähti kotimatkalleen ilman sarjapisteitä. Ottelun maalintekijät olivat RP:lle Tomislav Krstevski kertaa kaks, sekä Toni Pylkkänen. PS Villan maalit latoivat Jukka Lottonen, Miikka Hurme, Xedhved Zeqiri ja Jesse Räikkä.

Sunnuntain pelissä Skädämiä vastaan oli kaikki avaimet voittoon, mutta pallo ei tällä kertaa pomppinut RP:lle. RP johti ottelua kahteen otteeseen jo kolmella maalilla, mutta tällä kertaa kaveri tuli rinnalle ja ohi.  Peli sai RP:n kannalta huonon alun, kun vieraat avasivat maalihanat Kauppiksen kellon näyttäessä vasta vajaata neljää minuuttia Juha Huuskon ollessa avausmaalin tekijä. Ensimmäisen jakson puolivälissä RP painoi pelin väkisin tasoihin, kun pistepörssin kärkinimi Tomislav Krstevski laukoi pallon verkon perukoille. RP sai tästä lisäintoa pelaamiseen ja jakson loppu mentiin RP:n hallitessa kenttätapahtumia. Krstevski tälläsi vielä jakson lopussa ajassa 19:37 kotijoukkueen 2-1 taukojohtoon lähietäisyydeltä.

RP tuli toiselle jaksolla hyvin latautuneena ja eikä aikaakaan, kun kotijoukkue oli jo 4-1 johdossa maalintekijöinä kunnostautuivat Pylkkäsen Toni ja Liukkosen Pekka. RP ei onnistunut kuitenkaan jäädyttämään peliä vaan noin kaksi minuuttia myöhemmin osui Juhana Pernaa vieraille 4-2 kavennusosuman. RP onnistui nopeasti kuittamaan kavennuksen Lassi Mäkitalon viedessä RP:n 5-2 johtoon ajassa 25:24. Skädäm ei kuitenkaan luovuttanut vaan lähti maali kerrallaan tulemaan mukaan taisteluun tärkeistä sarjapisteistä. Kolmen minuutin sisään peli kääntyikin täysin päälaelleen ja matsi oli tasan 5-5. Maalintekijöinä olivat Markus Vehviläinen, Träskbäck oma maali sekä Juha Huusko. Peli eteni jännitävissä tasalukemissa aina 38 minuutille kunnes Vehniäinen osui vieraille tärkeän johtomaalin. Ottelun viimeisen maalin täräytti vielä samainen Vehniäinen aivan pelin lopussa ja näin Skädäm otti sarjapisteet Jyväskylän suuntaan 5-7 lukemin.

Otteluiden mitalistit:

PS Villa peli:

Kultaa: Xedhved Zeqiri (Villa)
Hopeaa: Jukka Lottonen (Villa)
Pronssia: Jukka Vankka (RP)

U.S.Skädäm matsi:

Kultaa: Juhana Pernaa (Skädäm)
Hopeaa: Markus Vehniäinen (Skädäm)
Pronssia: Tomislav Krstevski (RP)

Ensi lauantaina vastaan asettuu sarjakärki Kylve klo 15 alkavassa ottelussa tervetuloa silloin kannustamaan RP:lle kotivoitto.

-HoTo