Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

Ennakko: RP-KylVe

Ruutupaidat-KylVe (Kylmäkoski) la 3.3 klo 15 Vaasan Ammattiopisto

RP kohtaa lauantai-iltapäivän pelissä sarjakärki KylVen molemmile joukkueille elintärkeässä pelissä. Joukkueet majailevat eri päässä sarjataulukkoa RP taistelee viimeiseen asti sarjapaikastaan, kun taas KylVe on lähellä suoraa nousua liigaan. RP tarvitsee käytännössä voittoa kaikista jäljillä olevista peleistään ja samalla on toivottava Skädämille pistemenetyksiä. RP lähtee tulevaan otteluun altavastaajana, mutta varmasti kovalla motivaatiolla ja taistelutahdolla peli on täysin voitettavissa.

Joukkueet kohtasivat syyskaudella Kylmäkoskella, jolloin KylVe oli parempi selvin 6-2 lukemin. Myös edellisellä kaudella KylVe voitti RP:n silloin Kauppiksen taululla olivat luvut 3-7 vierasjoukkueelle. KylVe on ollut kovassa iskussa, eikä sarjakärki ole vielä kärsinyt tappiota vuoden 2012 aikana. Edellisessä pelissään KylVe kaatoi ÅIFK:n 7-5 lukemin. KylVen tehokas pelityyli perustuu erittäin tiiviiseen puolustuspelaamiseen ja teräviin vastahyökkäyksiin, joka on ollut vastustajille myrkkyä tällä kaudella.

Ottelussa kohtaavat myös pistepörssin voitosta taisteleva kaksikko Kylven Juha Vedenpää ja RP:n Tomislav Krstevski. RP saa otteluun parhaan kokoonpanossa, koska jalkapallon harjoitusottelutkin ovat tällä viikonlopulla vähissä. Poissa pelistä on maalivahti Sami Korhonen loukkaantumisen takia, sekä muutama kaveri on epävarma pelikunnostaan lievien kolhujen takia.

Nyt kaikki Kauppikselle lauantai-iltapäivänä. RP tarvitsee tässä kuoleman pelissä täyden kotiyleisön tuen. Tervetuloa!

Seuraa heitä:

Kylve:

Juha Vedenpää
Henri Ojala

RP:

Tomislav Krstevski
J-C Westermark

-HoTo