Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

FC Gepardi - RP ennakko‏

FC Gepardi Ruutupaidat la 10.3 klo 12 Toijalan monitoimihalli

Ruutupaidat kohtaa elintärkeässä ottelussa  sarjajumbo FC Gepardin lauantaina lounasaikaan  Toijalan monitoimihallissa. Viime viikon lauantaina RP kärsi tappion sarjakäki Kylvelle lukemin 1-4. RP:n on pakko voittaa molemmat jäljellä olevat ottelunsa, jotta sarjapaikka säilyisi myös tulevalla kaudelle.
RP ja Gepardi kohtasivat joulukuussa Kauppikselle silloin RP nappasi 10-2 murskavoiton. Gepardi on jo siis varmistanut tippumisen kakkoseen ja pelaa paineitta. Gepardit tippuivat edellisen kauden päätteeksi kakkoseen, mutta palasi kabinetissa takasin muutaman joukkueen luovuttua sarjapaikastaan. FC Gepardit eivät ole vielä saalistaneet voittoa vuoden 2012 puolella, mutta yhden pelin joukkue voitti kun sarjakärki Kylve kaatui 2-0, mutta joukkueessa oli edustuskelvoton pelaaja ja peli tuomittiin 5-0 lukemiin vastustajalle. Gepardien maalisuhde on myös karun tuntuinen miinus 87. RP:n maalisuhde on myös surkeasti pakkasella 18 osuman verran.
Huomiseen peliin Toijalaan RP:n kokoonpano saattaa jälleen hieman elää ja muutamia muutoksia on luvassa. Pelikiellosta tosin vapautuu pistepörssin kärkimies Tomislav Krstevski.
Seuraa heitä:
RP:
Tomislav Krstevski
J-C Westermark
FC Gepardi:
Mikko Silmonen
Bence Karvalics

HoTo