Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

Murskavoitto tuliaisina Toijalasta

Ruutupaidat starttasi lauantai aamuna 9 miehen voimin kauden viimeiseen vieraspeliin Toijalaan, jossa vastaan asettui FC Gepardi.

RP oli hyvällä liikkeellä ottelun alusta alkaen, eikä tyypillistä "jalat vielä bussissa" ilmiötä nähty tällä kertaa. Ottelun avaus maali nähtiin jo puolentoista minuutin kohdalla, kun Toni Pylkkänen tykitti pallon pömpeliin Jani Kujanpään esityöstä. RP oli kovalla vauhdilla liikkeellä ja maalipaikkoja oli jopa 20 maaliin, kertasi pelaajavalmentaja Tero Saarela. Numerot kertovat vastustajan tason, joka on jo saanut leiman putoamispassiin.

Ensimmäisen puoliajan vastustaja pysyi jotenkuten kyydissä mukana, tauolle siirryttiin 1-3 RP:n johtaessa. 2:lla puoliajalla meno oli jo sen verran hurjaa, että Gepardi jäi jalkoihin ja loppuluvuiksi kirjattiin 3-12 RP:lle. Tehokkaimpana hääri Toni Pylkkänen 4+1 tehoillaan.

Ensi lauantaina kohdataan kotona FC Rauma, joka pitää ehdottomasti voittaa. Sarjataulukossa edellä on (+2p) U.S Skädäm, joka kohtaa vieraissa sarjajumbo Gepardin. MuSa (+2p) kohtaa vieraissa PS Villan (+3p), joten mahdollisuuksia sarjassa säilymiseen on vielä.

Mitalit:

Kulta: Tomislav Krstevski

Hopea: Lassi Mäkitalo

Pronssi: Armin Vrana

 

-MR-