Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

Pakkovoiton paikka

Ruutupaidat-FC Rauma la 17.3 klo 15..

RP kohtaa kauden viimeisessä ottelussaan sarjavitosen FC Rauman. RP:lle ottelu on ns. kohtalonpeli, sillä joukkue majailee kaksi sarjapistettä putoamisviivan alapuolella. Seuraavaksi vähän spekulaatiota kiihkeästä viimeisestä kierroksesta: RP:n pakko voittaa tämä ottelu. Seitsemän maalin voitto riittää varmasti sarjapaikan säilyttämiseen. Jos taas U.S. Skädäm tai MuSa eivät voita otteluaan ja RP voittaa, säilyy sarjapaikka silläkin. U.S. Skädäm kohtaa vieraskentällä sarjajumbo FC Gepardin, kun taas MuSa matkustaa Hyvinkäälle PS Villan vieraaksi.

RP ja FC Rauma kohtasivat toisensa tammikuun alussa tuolloin pitsikaupungin futsal ylpeys nappasi tiukkojen vaiheiden jälkeen 3-2 voiton. FC Rauman kausi on sujunut ennakkokaavailujen mukaisesti ja nousijajoukkue on pelannut vahvan kauden. ACE:sta viime kaudeksi Raumalle siirtynyt valmentaja Sami Laine on tuonut joukkueeseen futsaltietämystä ja taktista osaamista, joka on siivittänyt muuten teknisen joukkueen hyvään liittoon. FC Rauman ainut panos tulevaan RP peliin on se, että onko joukkue sarjataulukossa viides vai kuudes.

RP saa aikalailla parhaan miehistönsä peliin ja kaikki kynnelle kykenevät on saatu parsittua kasaan. Ottelusta on tosin sivussa maalivahtikaksikko Jukka Vankka ja loukkaantunut Sami Korhonen.

Homman nimi on siis se, että jos sarjapaikka halutaan huomenna säilyttää on voitto pakko ottaa, joten nyt kaikki RP-henkiset paikan päälle ja meteliä Kauppiksen katsomoon. Kello 15 pyörähtää pallo peliin tervetuloa!

Seuraa heitä:

RP:
Tomislav Krstevski
J-C Westermark

FC Rauma:
Jesse Wallenius
Ville Heino

 

-HoTo