Ruutupaidat

Raportit 2011-2012

RP jatkaa Futsal-Ykkösessä

Ruutupaidat-FC Rauma 9-3 (3-2) RP säilytti sarjapaikkansa, kun vaasalaisen futsalin lippulaiva otti viimeisestä pelistään selvän voiton ja samalla PS Villa auttoi RP:tä voittamalla MuSan, joka nyt tippui sarjaporrasta alemmaksi. RP tuli peliin todella terävästi ja kulmapotkun jälkitilanteesta Tomislav Krstevski täräytti pallon verkoon jo puolen minuutin pelin jälkeen. FC Rauma sai pelinsä kuitenkin kulkemaan jakson edetessä ja seuraavat kaksi osumaa olivat raumalaisten käsialaa ja vieraat karkasivat 1-2 johtoon. RP:n kapteeni Pekka Liukkonen täräytti lähietäisyydeltä vapaapotkun voimalla verkoon vartin pelin jälkeen ja tasoitti matsin 2-2:een. RP siirtyi tauolle 3-2 johdossa, kun Arto Saranpää puski maalin edestä kuulan pussiin.

RP-FC Rauma Tomislav

Kuva: Eetu Sillanpää/Pohjalainen

 

RP tuli toiselle jaksolle todella hanakasti ja ratkaisi pelin edukseen ensimmäisen viiden peliminuutin aikana. RP siirtyi 4-2 johtoon jo pelin toisella minuutilla, kun Lauri Karri chippasi tyylikkäästi pallon maaliin. Kaksi minuuttia edellisestä ja Krstevski iski voimalla pallon riman kautta pörsään ja RP:n 5-2 johtoon. Krstevski viimeisteli hattutempunsa lähietäisyydeltä vain hetkeä myöhemmin ja RP siirtyi ratkaisevan tuntuiseen johtoon.

FC Rauma alkoi tämän jälkeen painamaan peliä kotijoukkueen päätyyn ylimääräisellä kenttäpelaajalla. Rauma saikin kavennuksen puoliajan puolessa välissä ja peli oli tässä vaiheessa 6-3. RP onnistui kuitenkin vastaiskuista ratkaisemaan ottelun lopullisesti. Maalintekijöinä kunnostautuivat pelin loppupuolella Armin Vrana, Krstevski ja Saranpää. RP haki vielä vimmatusti yhtä lisämaalia, joka olisi varmuudella varmistanut paikan ykkösessä, mutta tällä kertaa enempää maaleja ei nähty.

Kiitos RP:n kannattajille ja yhteistyökumppaneille tästä kaudesta ja terveiset Hyvinkäälle PS Villan pelaajille!

Veikkauksen mitalit:

Kulta: Tomislav Krstevski
Hopea: J-C Westermark
Pronssi: Kimmo Oksanen

-HoTo