Ruutupaidat

Raportit 2012-2013

Voittokulku sai jatkoa

Ruutupaidat pelasi lauantaina kauden kolmannen ottelunsa, tällä kertaa FC Seinäjokea vastaan. Vieraat saapuivat vain 1+7 kokoonpanolla ja se kyllä näkyi ottelussa nopeasti. Seinäjoki tippui kyydistä heti alkumetreillä ja RP tehtaili maaleja tasaiseen tahtiin.

Maalinteon aloitti Lauri Karri Liukkosen mainiosta syötöstä ja tästä vain 20 sekuntia, niin taas oltiin asialla, tällä kertaa Pylkkänen Tuiskun syötöstä. Tämän jälkeen seinäjokiset saivat pienen toivon kipinän päästä peliin mukaan kun Jukka Yli-Renko kavensi 2-1 Erkki Taurulan esityöstä. Hiukan ennen erän puoliväliä RP tehtaili 3 maalia reilussa puolessatoista minuutissa, asialla Backholm kahdesti ja J-C kerran. Tämän lisäksi Liukkonen teki vielä yhden maalin, joten tauolle mentiin 6-1 tilanteessa.

Toinen puoliaika olikin hiukan rauhallisempaa, eikä maaleja nähty kuin muutama, ensin Karri ja sitten J-C ja lopuksi seinäjoen Tulisalo. Loppunumerot siis 8-2 RP:lle.

RP:n kokoonpanoon paluun tehneet Lauri Karri ja Toni Pylkkänen olivat mainiolla pelipäällä, Laurille siis tehot 2+2 ja Tonille 1+2.

Pelit jatkuu reilun viikon päästä vierasottelulla FC Webjussia vastaan.