Ruutupaidat

Raportit 2012-2013

Kiihkeä paikalliskamppailu

Ruutupaidat pelasi maanantai-iltana vieraspelin paikallisvastustaja Webjussia vastaan. FC Webjussi koostuu Kiiston A-Teamin pelaajista, joten tiukka ja nopeatempoinen peli oli luvassa.

Ottelun avausmaalia ei tarvittu kauaa odottaa kun T. Heiskari vei isännät johtoon vain 20 sekunnin pelin jälkeen. Tämän jälkeen peli oli tarkkaa ja molemmat kyttäsivät vastustajan virheitä. Kun peliä oli käyty lähes 15 minuuttia, onnistui Pekka Liukkonen tasoittamaan tilanteeksi 1-1. Vain 40 sekuntia tästä ja kotijoukkue meni taas maalin johtoon. Ensimmäisen erän lopussa ei enempää maaleja nähty, tauolle siis 2-1 lukemissa.

Toinen erä alkoi vauhdikkaasti kun Lauri Karri tasoitti J-C Westermarkin esityöstä vajaan minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen RP:lle tuli hetkellinen notkahdus, kun P. Heiskari ja Vainio veivät kotijoukkueen jo 4-2 johtoon, ensin mainittu esitti samalla ottelun "komeimman" tuuletuksen syöksyineen ja kuperkeikkoineen. Erän puolessa välissä Ville Kauppinen, Lassi Mäkitalo ja Webjussin oma pelaaja tekivät RP:lle maalit mieheen ja RP oli ensimmäistä kertaa johdossa. 36:n minuutin kohdalla Lauri Karri lisäsi johdon jo kahteen maaliin, mutta Riihioja kavensi nopeasti ja kotijoukkue oli vielä mukana pelissä. Tämän jälkeen Webjussit ottivat maalivahdin pois ja rupesivat hakemaan tasoitusta vimmatusti. Ajassa 38:09 Pekka Liukkonen pääsi Webjussien lentävänä maalivahtina toimineen Klemetin kanssa 1vs1 tilanteeseen ja hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin repiä Liukkonen maihin. Ainoa oikea tuomio olisi ollut punainen, mutta tuomari heltyi antamaan vain keltaisen, käsittämätöntä!  Ottelun viimeisellä minuutilla Mikko Joensuu ja Karri tekivät vielä maalin mieheen ja Ruutupaidoille 5-8 voitto. Ottelun jälkeen Westermark kävi kyselemässä tuomarilta lapun oikeaa väriä ja hankki itsellensä vielä keltaisen...

 

Pelit jatkuu lauantaina klo 15, kun Eero Kivipuron luotsaama Lapuan kakkosjoukkue saapuu kauppikselle.