Ruutupaidat

Raportit 2012-2013

Kaskisista tuliaisina kolme pistettä

Ruutupaidat kävi mittaamassa kovaksi kotijoukkueeksi tiedetyn F.F.T-08:n Kaskisissa. Kentän alusta oli todella nihkeä, joka toi oman mausteensa tähän lohkon kärkikamppailuun. Jalkeille oli saatu iskukykyinen nippu, joten luotto kolmeen pisteeseen oli kova.

Ottelu alkoi kohtalaisen tasaisesti. Kotijoukkue siirtyi johtoon, kun vapari upposi pienen flipperin jälkeen RP:n maaliin. Tämän jälkeen vierailijat ottivat ottelun hallinnan itselleen ja tekivät kolme komeaa osumaa, tekijöinä Krstevski, Träskbäck ja Westermark. F.F.T-08 kavensi vielä jakson lopulla taukotilanteeksi 2-3.

Toinen jakso mentiin RP:n tahtiin. Tutkapari Krstevski-Westermark juonivat pari kertaa kaskislaiset solmuun ja Tomcen maaleilla tilanne oli 2-5. Tätä vielä säestivät Pylkkänen ja Liukkonen ja tulostaululla olivat jo lukemat 2-7. Kun pelikellossa oli jäljellä noin viisi minuuttia  RP:n paketti levisi hetkeksi ja F.F.T-08 kuroi etumatkaa umpeen tilanteeksi 4-7. Tomce kuitenkin lopetti pyristelyn ja viimeisteli loppulukemat 4-8.

Koko joukkue onnistui hyvin. Maalipaikkoja luotiin iso kasa ja puolustus toimi muutamaa nukahdusta lukuunottamatta. Tolppien välissä Korhonen hoiti sitten loput. Tehomiehinä häärivät Tomce 4+1 ja Westis 1+3 ja Westikseltä nähdyt parit näyttävät puikot ja piruetit kruunasivat maestron illan.