Ruutupaidat

Raportit 2012-2013

APV jäi jyrän alle

Vastakkain kaikki ottelunsa voittanut sarjakärki ja kaikki ottelunsa hävinnyt sarjajumbo. Oletuksena oli aika epätasaisen pari ja niin siinä sitten kävikin, että vieraat joutuivat lähtemään kotimatkalle navigaattorin avulla.

Ensimmäisestä vaihdosta lähtien pelin henki oli selvä: RP otti koko kentän prässillä ja kovalla liikkeellä kenttätapahtumat haltuun ja takoi tasaiseen tahtiin maaleja. Taukotilanne 12-0 kertoo kaiken oleellisen tapahtumista.

Toinen puoliaika oli lähes toisinto ensimmäisestä. Maaleja ja hukattuja maalipaikkoja kotijoukkue loi jatkuvalla syötöllä. Kuitenkin vierasjoukkueen kunniaksi voi mainita sen, että yrittivät loppuun asti ja palkintona tästä saivat toisella jaksolla tehtyä kaksi maalia. Ottelun loppulukemat 22-2 laukoi RP:n maalivahti Sami Korhonen.

RP:stä pisteille tänään pääsivät kaikki kokoonpanossa olleet, mutta murhaavimmat merkinnät hankki Toke Pylkkänen tehoin 6+3. Tasaisempaa taistoa on luvassa jo huomenna keskiviikkkona, kun kotiaskissa vastaan asettuu paikallisvastustaja ABC Pansarvagn. Ottelu alkaa klo 20.30