Ruutupaidat

Raportit 2012-2013

Tärkeät vieraspisteet Seinäjoelta

Ruutupaidat lähti torstai-iltana Seinäjoelle 11 pelaajan voimin. Joukkue oli paikalla hyvissä ajoin ja pääsi ennakkotiedoista poiketen lämmittelemään kentälle ennen pelin alkua.

RP:ltä ottelun startti oli aika nihkeän näköistä, kenttä oli totuttua isompi ja jalat eivät liikkuneet. Myös RP:n fanaattisin kannattajajoukkokin oli saapunut joukkueen tueksi. Ottelu kerkesi vanheta tasan 4 minuuttia kun palloa kaivettiin jo kotijoukkueen verkosta, asialla Joensuu-Pylkkänen. Vain pari minuuttia myöhemmin RP johti peliä jo 0-2, kun nyt vuorostaan Pylkkänen maalasi Mäkitalon syötöstä. Seinäjoki ei tästä lannistunut ja 8,5 minuutin kohdalla peli kaventui 1-2. Seuraava 10 minuuttia oli pelailua päästä päähän, molemmat joukkueet loivat tukun maalipaikkoja ja kotijoukkue onnistuikin siinä erän lopussa, näin siis tauolle 2-2.

Toiselle jaksolle kokoonpanoon tuli yksi muutos, kun Träskbäck joutui jättämään kentän selkäongelmien takia ja Lempiäinen tuli korvaajaksi. Itse jakso oli aikalailla samanlaista kuin eka ja Joensuu veikin vieraat 2-3 johtoon 30 minuutin kohdalla. Vain viisi minuuttia myöhemmin Krstevski onnistui vihdoin lukuisista yrityksistä, esityön teki Lempiäinen. Tämän jälkeen kotijoukkue lähti hakemaan vimmatusti kavennusta maalivahdin noustua mukaan hyökkäyksiin, mutta RP:n nelikko pysyi todella hyvin kasassa. Ottelun viimeisellä minuutilla J-C Westermark tuikkasi pallon vielä kertaalleen maaliin todella vakuuttavasti maalissa pelanneen Aaku Laitisen syötöstä.

Kotijoukkueen Ilves vahvistus teki aika lailla duunia mutta blokkauksien lisäksi ei kyllä saanut mitään erikoista aikaiseksi. RP:n nuorisoketjulle iso plussa hyvästä liikkeestä.

Seuraava koitos on jo tulevana lauantaina, kun kauppiksella pelataan varmasti tiukka ja tunteita kuumentava ottelu FC Webjussia vastaan.