Ruutupaidat

Raportit 2012-2013

Ruutupaidat heikolla pelillä voittoon

 

Ruutupaidat matkasi lauantaina Lapualle pelaamaan Ponnistuksen 2-joukkuetta vastaan. Reissulle saatiin kasattua 7+1 kokoonpano ja maalivahdiksi asettui tällä kertaa itse joukkueen valmentaja Armin ”Mino” Vrana.
Pelissä näkyi selvästi ottelun panokset, Ponnistus koitti raapia tärkeitä pisteitä hinnalla millä hyvänsä ja RP:llä ei ottelussa ollut kuin sarjavoiton varmistaminen.
Ottelun alku oli nihkeää ja jalat eivät liikkuneet yhtään. 6.30 pelikellossa kun ensimmäinen maali näki päivänvalon, Liukkonen ampui keskeltä vastustajan jalan kautta pallo kimpoili omaksi maaliksi.

Erässä nähtiin vielä RP:ltä kaksi maalia, kun Liukkonen sai tällä kertaa maalin omiin nimiinsä ja Krstevski laukoi pelin 0-3. Puoliajalle lähdettiin kuitenkin tilanteessa 1-3, puolustuspäässä sattuneesta poikittaisyötöstä pääsi vastustaja syötön katkomaan ja laittamaan pallon tyhjään maaliin.

Toiselle puoliajalle RP vaihtoi peluutusta normaaliksi. Ponnistus kavensi ajassa 28.49 tilanteeksi 2-3. Tämän jälkeen oli RP:n vuoro iskeä 3 maalia, maalintekijöinä Joensuu, Liukkonen ja Pylkkänen.

Tässä vaiheessa oli pelattu 33.33 ja tilanne 2-6.
Ponnistus iski maalin 36 minuutin kohdalla, jonka Joensuu kuittasi illan toisellaan minuutin päästä. Pelin loppuun Ponnistus koitti vielä nousta rinnalle tehden 2 maalia, mutta kiri ei riittänyt.
Ottelu päättyi siis 5-7 Ruutupaitojen voittoon.

Pelistä ei jäänyt oikeastaan muuta mieleen kuin se että, kotijoukkue pelasi hyvällä asenteella ja RP:llä asenne oli jäänyt johonkin välimatkalle. Sarjavoitto saatiin näin siis varmistettua kuitenkin.