Ruutupaidat

Raportit 2012-2013

Futsal Ykkösen karsinta

Ruutupaidat pelaa kaksiosaisen karsinnan Pohjois-Suomen voittajaa vastaan joista voittaja nousee valtakunnalliseen Futsal Ykköseen. Vastaan asettuu Santa Claus Rovaniemeltä.

 

- Tämä kausi oli sarjan osalta yllättävänkin helppo, sillä en osannut odottaa näin selkeää ykkössijaa. Osa peleistä oli kyllä tasaisia, mutta onnistuimme lopulta rutiinilla kääntämään tiukat pelit meidän eduksemme. Muutamassa pelissä olimme tappiolla jossain vaiheessa ja etenkin ottelun ensimmäisellä jaksolla. Taktinen osaaminen ja hyvä koko joukkueen puolustuspelaaminen oli meillä parempaa kuin sarjan muilla joukkueilla

Karsintaotteluihin Ruutupaidat lähtee uudella innolla, sillä tasaisia pelejä joukkue on kaivannut.

-Toivottavasti saamme hyvät ottelut aikaiseksi ja siihen kyllä uskon. Pelaajat ovat sitoutuneet toimintaan ihan hyvin ja sitoutumista kaivataan myös tässä viimeisten viikkojen aikana. Haemme tosissamme nousua Ykköseen ja etenkin siksi, että tausta-asiat vaikuttavat paremmilta kuin viime vuonna. Tärkeää on onnistua heti ensimmäisessä vierasottelussa Rovaniemellä, kommentoi joukkueen valmentaja Armin "Mino" Vrana.

Futsal Ykkösen karsinnat pelataan su 10.3 Rovaniemellä sekä la 16.3 klo 14 Vaasan Ammattiopistolla.