Ruutupaidat

Raportit 2012-2013

Ruutupaidoille SM-hopeaa

Ruutupaidat saalisti hopeaa Futsalin 35-vuotiaiden SM-lopputurnauksessa 6-7.4 Oulussa. Kisoissa oli mukana 8 joukkuetta kahdessa 4.n joukkueen lohkossa, joista 2 parasta pääsivät jatkopeleihin.

Ruutupaidat aloittivat pelinsä 6-kertaista Suomenmestaria VALOa (Vantaa Lokomotiv) vastaan. Ottelu alkoi RP:n kannalta tahmeasti ja VALO siirtyi ottelun alussa 0-1 johtoon, mutta pienen etsikkoaikansa jälkeen Ruutupaidat sai koneet käyntiin ja vei ottelun lopulta 7-2 nimiinsä. RP:n tehokkaimpana hääri kukapas muu kuin itse maestro Pasi Nevanperä, tehden 3 maalia.

Lauantai-iltapäivän toisessa ottelussa RP kohtasi MaKun (Marmiksen Kuula, Helsinki) ja ottelu oli todella tiukkaa vääntöä alusta loppuun. Ruutupaidat ei toisessa ottelussa onnistunut maalinteossa ja loppulukemat siis 0-2 MaKulle. MaKun kirkkaimpana tähtenä kentällä hääri entinen Futsal-maajoukkue ja Veikkausliigatähti Mika Helin.

Alkusarjan viimeinen ottelu pelattiin sunnuntaina Terwaareita (Oulu) vastaan. Ottelun alkupuolella nähtiin RP:n kannalta ikävä käänne, kun Rami Louke loukkasi polvensa ja joutui jättämään kentän. Ruutupaitojen pakka tiivistyi siis 1+7 ja peli saatiin rullaamaan todella hyvin ja maaleja saatiin aikaan mukavasti. Loppulukemat 5-3 RP:lle ja näin ollen jatkopaikka oli varmistunut. Terwaareiden joukkueessa nähtiin myös muutama nykyisen Futsal-Liiga joukkueenkin pelaaja.

Välierässä vastaan asettui B-lohkon kovin joukkue, PJK (Pirkkalan jalkapalloklubi), joka oli voittanut oman lohkonsa kaikki joukkueet (GFT, YlöR, FCK). Ruutupaidat ei tätä paljoa kumarrellut, vaan voitti tiiviillä puolustuspelillä ottelun 2-1. Näin siis RP finaaliin. Myös PJK:n riveissä nähtiin lukuisia pelaajia jotka pelasivat tällä kaudella Futsal Ykkösessä.

Finaalissa RP kohtasi toistamiseen MaKun, jolle se oli hävinnyt alkusarjassa 0-2. Ruutupaidat sai ennen ottelua hyviä uutisia, kun Louke palasi kokoonpanoon. Muutaman tunnin kellunta Edenissä ja huoltopäällikkö Timo Rantasalon teippaukset mahdollistivat Ramin pelaamisen finaalissa. Ottelu oli tasaista vääntöä ja puoliajalle siirryttiin 1-1 tilanteessa. Toisen puoliajan alkuun MaKu sai tehtyä 1-2 johtomaalin ja Ruutupaidat otti aikalisän ja tämän jälkeen rupesi pelaamaan liivimiehellä. Takaa-ajo ei kuitenkaan tuottanut tulosta ja MaKu pääsi vielä kaunistelemaan lukemia, tehden 4 maalia tyhjiin ja näin ollen vieden finaalin 1-6. Ruutupaidoille siis SM-hopeaa!!!!

FKKI-35 Oulu 2

Ruutupaitojen joukkueessa mukana olivat: Peter Kauppi, Armin Vrana, Pasi Jussila, Rami Louke, Pasi Nevanperä, Aki Virta, Marko Rintamäki, Joni Backholm, Tom Svarvar, Pasi Tarkkanen, Timo Rantasalo

 

Sijoitukset:

1. MaKu

2. Ruutupaidat

3. PJK

4. YlöR

5. GFT

6. VALO

7. FC Köyhät

8. Terwaarit

 

Pistepörssi:

1. Mika Helin (MaKu), 9+5

2. Jan Hiltunen (PJK),  8+1

3. Pasi Nevanperä (Ruutupaidat), 5+1

4. Armin Vrana (Ruutupaidat), 1+5


Ruutupaitojen pistepörssi

1. Pasi Nevanperä 5+1

2. Armin Vrana 1+5

3. Pasi Jussila 2+2

4. Tom Svarvar 2+1

5. Marko Rintamäki 2+0

6. Rami Louke 1+1

7. Peter Kauppi 0+2

8. Joni Backholm 1+0

9. Aki Virta 0+0