Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat saalisti pisteen Tampereelta

 

Kauden ensimmäinen ottelu Tampereella pelattiin aina vaikeassa paikassa, ACE:n vieraana. Ruutupaidat lähti otteluun luottavaisin mielin, sillä edellisissä harjoituksissa oli ollut hyvää tekemisen meininkiä ja paljon pelaajia. Paketti tuntui siis olevan kasassa sarja-avaukseen, eikä muutaman pelaajan poissaolokaan haitannut, sillä joukkue sai kasaan hyvän nipun. Ottelu oli tasainen vääntö koko pelin ajan, ja lopulta pisteet jaettiin lukemin 1-1(0-0).

Ensimmäisellä jaksolla molemmat joukkueet pelasivat hyvin tarkkaa puolustuspelaamista, eikä maalipaikoilla juhlittu. Muutamia tilanteita molemmissa päissä nähtiin, mutta viimeisinä lukkoina Ruutupaitojen Ville Rintala ja ACE:n veskari hoitivat roolinsa, joten tauolle lähdettiin maalittomassa tilanteessa.

Toisella jaksolla ACE meni johtoon, kun vaasalaistaustainen Aleksi Alanko iski pallon verkkoon. Ruutupaidat haki tiukasti tasoitusta ja maali saatiin lopulta värkättyä. Pekka Liukkonen kuljetti pallon alueelle ja syötti takatolpalle, jonne Hannes Hautala ryntäsi ja sai liu’uttua pallon maaliin. Enempää osumia ei nähty, joten pisteet tasattiin vähämaalisessa ottelussa.

Valmentaja Tomislav Krstevski oli ihan tyytyväinen tasapeliin.

- Ottelussa näkyi, ettei kumpikaan joukkue halunnut hävitä kauden avauspeliä, joten peli ei mennyt ryntäilyksi päästä päähän, vaan molemmat pelasivat tarkasti. Me jaksoimme puolustaa hyvin ja seurata omia pelaajia erittäin loistavasti, joten ACE:n oli vaikea rakentaa maalipaikkoja. Kaikki kunnia vastustajalle, heillä oli hyvä, liikkuva ja isokokoinen joukkue, joka tulee varmasti olemaan korkealla sarjataulukossa, Tomze ennakoi.

Molemmat ketjut pelasivat hyvän ottelun ja erityisesti jo mainittu puolustuspelaaminen oli kunnossa. Hyökkäämällä tuskin futsalottelua voitetaan, joten sikälikin Ruutupaidat voi suhtautua jatkoon hyvin luottavaisesti.

Katso ACEn tekemä maalikooste tästä.

Ruutupaidat jatkaa otteluita ensi lauantaina kauden kotiavauksella. Vastaan asettuu PS Villa klo 15.00 Kauppiksella.

Pisteet:

Hannes Hautala 1+0

Pekka Liukkonen 0+1