Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat voittoon jännärissä

Ruutupaidat otti kauden ensimmäisessä kotiottelussa voiton tiukkojen vaiheiden jälkeen hyvinkääläisestä PS Villasta. Ottelu oli isäntien hallussa ainakin lukemien perusteella, mutta lopussa tulleet vieraiden kavennusmaalit pistivät ottelun jännäksi. Lopulta Ruutupaidat taisteli itselleen voiton vaiherikkaan ottelun päätteeksi lukemin 6-5(3-1).

 

Ottelun alkuun kotijoukkue sai hyvän startin ja tuntui etteivät kaikki katsojatkaan olleet päässeet Kauppikselle, kun taululla oli jo 3-0-lukemat ja PS Villan aikalisä. Ottelu alkoi tapahtumiltaan tasaisesti, mutta Ruutupaidat onnistui maalinteossa vieraitaan paremmin. Matias Träskbäck aloitti verkkojen venyttämisen, jonka jälkeen Tomislav Krstevski iski pallon maaliin lähietäisyydeltä. Hannes Hautalan hyvästä pudotuksesta kolmannen laukoi Kujtim Skhreta. Vastustaja kavensi vielä, joten tauolle mentiin kotijoukkueen kahden maalin johdossa.

Toisella jaksolla PS Villa tuli nopeasti maalin päähän, mutta Ruutupaidat teki neljännen maalin kun Jan Westermark löysi hienosti takatolpalta Pekka Liukkosen. Hieman myöhemmin Westermark syötti jälleen mainiosti ja maalin teki toistamiseen Krstevski. Pian tämän jälkeen vieraat pelasivat lentävällä maalivahdilla, joka tuotti hieman hankaluuksia Ruutupaidoille. Yhden maalin vieraat tekivätkin, mutta Hautala kuittasi tämän nopeasti ja iski pallon tyhjään verkkoon. Yleisössä mietittiin oliko Hautalan ja Krstevkin yhteistuuletus komeampi kuin Westermarkin tuuletus neljännen maalin jälkeen. PS Villa laittoi ottelun vielä todellä jännäksi tekemällä kaksi maalia. Aika loppui kuitenkin kesken joten Ruutupaidoille yhden maalin voitto.

Pelaajavalmentaja Krstevski oli tyytyväinen voittoon.

- Hyvin jaksettiin taas puolustaa ja maalejakin saatiin mukavasti aikaiseksi. Ottelun alussa olimme hieman hukassa ja vastustajalla taisi olla muutama tolppakin, mutta me teimme kuitenkin maaleja heitä tehokkaammin. Ottelu oli sinänsä meidän hallussa pitkälti koko ajan, mutta olemme ehtineet harjoitella 5 vs 4-peliä liian vähän, joten siinä meinasi olla hieman vaikeuksia, ja he tekivätkin kolme maalia. Onneksi voitimme, hyvä voitto!

Ykköskentästä Westermark oli ehkä parhaalla pelipäällä ja hän hauskuutti yleisöä muutamaan otteeseen. Kakkosketju pelasi tasaisemmin, ehkä Hautala ja Träskbäck olivat näkyvimmät. Vierailta numero 14 eli Tomi Kohonen oli näkyvin ja vaarallinen ja hän iski myös kolmesti pallon verkkoon.

Ottelut jatkuvat viikon päästä Sääksjärvellä Tampereen kupeessa Loisketta vastaan.

Pisteet:

Jan Westermark 0+3

Tomislav Krstevski 2+0

Hannes Hautala 1+1

Kujtim Shkreta 1+1

Pekka Liukkonen 1+0

Matias Träskbäck 1+0