Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

FKKI-35 rutiinisuorituksella voittoon

Viime keväänä 35-vuotiaiden SM-lopputurnauksesta hopeaa saavuttanut Ruutupaitojen futsal-ikämiesjoukkue päätti osallistua tänä vuonna Futsal Cupiin. Joukkueella ei Cupissa varsinaista tavoitetta ole, pääasia että saadaan muutamia hyviä pelejä alle ensi kevään kisoja ajatellen.

Futsal Cupiin osallistui tänä vuonna miesten sarjaan 45 joukkuetta ja pari ensimmäistä kierrosta pelataan piirien sisäisesti ja toiselta kierrokselta lähtien mukaan tulevat myös Ykkösen ja Liigan joukkueet. Palkintona voittajalle on luvassa 2100€.

Arpaonni oli Ruutupaidoille suotuisa ja ensimmäisenä jouduttiin matkaamaan Laihian Monitoimitalolle su 20.10 Lujan vieraaksi. Ruutupaitojen joukkueessa on sen verran kokemusta, ettei laihialaisilla ollut tuossa pelissä sanan sijaa ja ottelu päättyi tyylikkäästi RP:n 5-3 voittoon.

 

Ruutupaitojen peli ei ollut ihan vielä täydellistä, koska viimeksi joukkue tapasi huhtikuussa Oulussa. Toki saunailloissa on hiottu kuvioita mutta sunnuntai aamun pelissä ne oli unohdettu. Ruutupaitojen maaleista vastasivat Armin Vrana kolmesti ja Pasit, Jussila ja Nevanperä tekivät maalit mieheen. Joukkueen parhaimmistoon kuului myös maalivahti Peter Kauppi.

Pelillisesti 2-kenttä oli iskussa, 1-kentällisen hakiessa vielä uomiaan.  Joukkueen kapteeni Pasi Nevanperä kertoikin ketjunsa aloittaneen kovan treenikuurin seuraavaan peliin.

 

 

Kokoonpano: Peter Kauppi mv, Armin Vrana, Aki Virta, Pasi Nevanperä, Tom Svarvar, Arto Saranpää, Joni Backholm, Rami Louke ja Pasi Jussila.

Valmennus ja huolto: Timo Rantasalo, Pasi Tarkkanen, Sami Korhonen ja Tero Saarela