Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat tasasi pisteet Loiskeen kanssa

Ruutupaidat matkasi kauden toiseen vieraspeliin jälleen Tampereen seudulle, tällä kertaa Lempäälään Loiskeen vieraaksi. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi 1-10 RP:n vierasvoittoon, mutta se tulos onkin 23.10.2010, joten tämän päivän pelissä sillä ei ollut enää merkitystä.

Ottelu alkoi tasaisesti molempien joukkueiden hakiessa omia maalipaikkojaan, mutta verkon perukoille pallo päätyi vasta ensimmäisen erän lopussa, kun Loiskeen pelaaja maalasi 19' peliminuutilla. Molemmat joukkueet täyttivät virhetilinsä ensimmäisellä puoliajalla, RP:n tili oli täynnä kun ottelua oli pelattu vain 10min.Ensimmäisellä puoliajalla Loiske pääsi vetämään myös 10m pilkun, mutta pallo suuntautui suoraan Ville Rintalan syliin.

Toisen puoliajan alussa Ruutupaitojen Conny Nyman kuljetti pallon puolesta kentästä ja laukoi 1-1 tasoituksen. Hetkeä myöhemmin Loiske siirtyi 2-1 johtoon kulmatilanteesta. Seuraava 2-2 maali oli illan komein, Tomislav Krstevski zippasi pallon Pekka Liukkoselle joka puolestaan jatkoi omalla zipillään Conny Nymanille, joka zippasi vielä kerran maalin eteen Nicolas Tuiskulle jolla puolestaan oli helppo laitaa pallo maaliin. Toista erää oli pelattu 30 min, kun Loiske meni taas johtoon. Ruutupaitojen tasoitusmaali syntyi pelin viimeisellä minuutilla, kun RP pelasi liivimiehellä. Tällä kertaa Hannes Hautala teki esityön ja Tomislav Krstevski pääsi upottamaan pallon tyhjään maaliin takatolpalta. Näin ollen pisteet tasattiin Lempäälässä.

Pelaajavalmentaja Tomislav Krstevski oli tyytyväinen pisteeseen, mutta ei itse otteluun.

Teimme paljon virheitä molemmilla jaksoilla, eritoten syöttövirheitä oli useita. RP ei saanut omaa peliänsä käyntiin ja muutaman avainpelaajan puuttuminen näkyi kyllä itse ottelussa. Vastustaja ei ollut kummoinen ja ottelu olisi voinut kääntyä kummalle hyvänsä. Myös tuomarit saivat moitteita Krstevskin. Joukkueen maalivahti Ville Rintala sai Tomcelta eniten kehuja; hän piti meidät pelissä mukana ja eritoten toisella jaksolla nappasi muutaman hyvän torjunnan. Tärkeintä oli kuitenkin se, että joukkue sai 1-pisteen matkaansa, eikä kotimatkalle tarvinnut lähteä tappio niskassa.

Pelit jatkuu ensi lauantaina kotona, kun paikalle saapuu sarjanousija LoPS Loimaalta.

Pisteet:

Conny Nyman 1+1

Nicolas Tuisku 1+0

Tomislav Krstevski 1+0

Hannes Hautala 0+1