Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat kohtaa kotona LoPS:in

Ruutupaidat pelaa lauantaina jälleen kotiottelun kahden viikon jälkeen. Vastaan asettuu loimaalainen sarjanousija LoPS, joka on Ruutupaidoille uusi tuttavuus, sillä tiettävästi joukkueet eivät ole kohdanneet aiemmin.

Ruutupaidat on aloittanut kauden hyvin, sillä joukkueella on ollut melko vaikea alkuohjelma, mutta silti tappiota ei kolmesta ensimmäisestä ottelusta ole tullut. Toki voittosarake näyttää vain yhtä, mutta kahdesta pahasta vieraspelistä on saatu tasapelit, ja lisäksi kotona on voitettu PS Villa.

Vierailja LoPS on pelannut kohtalaisesti ja heidän taulukossa on voitto, tasapeli ja tappio, joten neljä pistettä. Joukkue on päästänyt sarjassa toiseksi eniten maaleja, joten puolustuspelaaminen on ollut joukkueelle vaikeinta tähän mennessä. Mielenkiintoisinta LoPS:issa lienee nähdä vieraiden Tuomas Hakala, joka on koko Ykkösen pistepörssin kärkinimi, joten hänen kanssaan Ruutupaidat saa olla tarkkana.

 

Ottelu alkaa Kauppiksella lauantaina klo 15.00.

 

Seuraa heitä:

Ruutupaidat:

Toni Pylkkänen. Tulisen vasurin ja messimäisen nopeuden omaava Toke oli viime kaudella yksi joukkueen parhaista ja palaa näillä näkymin lauantaina kokoonpanoon.

LoPS:

Tuomas Hakala. Pistepörssin ykkönen Futsalin Ykkösessä.