Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat selvään kotivoittoon

Ruutupaidat kaatoi kauden toisessa kotiottelussaan loimaalaisen LoPS:n selkein lukemin 9-2(6-0) ja jatkaa sarjassa neljän pelatun ottelun jälkeen ilman tappiota. RP sai tänään täyden kokoonpanon listoille ja peluuttikin tasaisesti kaikkia, vain valmennusryhmään kuuluvan Armin Vranan seuratessa menoa viltin puolelta.

RP-LoPS
Kuva: Minna Hirvelä

Alun tunnustelun jälkeen kotijoukkue otti komennon ja karkasi 3-0 johtoon Matias Träskbäckin, Pekka Liukkosen ja Lauri Karrin maaleilla. Tämän jälkeen RP siirtyi peluuttamaan kolmea kentällistä ja hetkellisesti meno vähän rauhoittui. Vierasjoukkuetta ei silti maalipaikoille päästetty ja erän loppupuolella RP teki vielä kolme maalia Tomislav Krstevskin osuessa kahdesti ja Karrin tuplatessa maalisaldonsa, joten taukomehuille lähdettiin tennislukemissa 6-0.

Toisen erän alkuun Ludvig Siegfrids siirsi Ruutupaidat jo 7-0 johtoon. Tämän jälkeen Ruutupaitojen liike passivoitui ja LoPS pääsi kaventamaan kahdella osumallaan tilanteeksi 7-2. Näiden maalien lisäksi vierailijat eivät päässeet kovinkaan vaarallisille maalipaikoille koko ottelun aikana ja Kujtim Shkreta sekä Träskbäck sinetöivät loppulukemiksi 9-2.

Tasoero joukkueiden välillä oli tänään niin selvä, että voittajasta ei ollut missään vaiheessa ottelua epäselvyyttä. Ruutupaitojen vahvuuksina koko kautta ajatellen on hyvän maalivahtipelin lisäksi kentällisten selvästi erilaiset pelityylit, jotka tänäänkin tulivat esille.

Kausi jatkuu viikon päästä sunnuntaina, kun Ruutupaidat kohtaa vieraissa Pori Futsalin.

Pisteet:

Tomislav Krstevski 2+3
Pekka Liukkonen 1+2
Lauri Karri 2+0
Matias Träskbäck 2+0
Ludvig Siegfrids 1+1
Kujtim Skreta 1+1
J-C Westermark 0+1
Ville Rintala 0+1