Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat matkustaa Poriin

Ruutupaidat pelaa seuraavan ottelun tulevana sunnuntaina, kun joukkue matkustaa aina pahaan paikkaan eli Poriin pelaamaan paikallista Pori Futsalia vastaan. Joukkue on uusi tuttavuus, sillä se syntyi fuusioseurana täksi kaudeksi, kun Porissa laitettiin hynttyyt yhteen.

Ruutupaidat on aloittanut kauden jopa odotuksia paremmin, sillä joukkue on sarjataulukossa toisena tilillään kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Alkuohjelma on ollut vaikea, joka entisestään nostaa joukkueen osakkeita. Jälleen on tiedossa vaikea peli, sillä Pori on vaikea paikka pelata, eikä vähiten kovan kotiyleisön vuoksi. Ruutupaidat on tunnettu joukkue Porissa liigavuosien ajalta, joten yleisöä saapuu paikalle varmastikin keskivertopeliä enemmän.

Kotijoukkue on aloittanut sarjan kohtalaisesti. Sarjasijoitus ei välttämättä mairittele Pori Futsalia, mutta toisaalta yhdellä voitolla on mahdollista nousta monta sijaa ylöspäin. Joukkue on pelannut tarkkaa puolustuspeliä, sillä päästettyjä maaleja on ainoastaan 7, joka on sarjan vähiten. Hyökkäyspelaaminen on tarkan puolustuksen kustannuksella ollut vaisumpaa, sillä maaleja he ovat tehneet niin ikään 7 kpl, joka on myös sarjan vähiten.

Ruutupaidat on aloittanut sarjan hyvin, mutta ylpistymiseen ei ole varaa. Sarja tulee olemaan todennäköisesti ennätystasainen tänä vuonna, joten jokainen peli on vaikea. Hyviä tuloksia saadaan tiiviillä puolustuspelaamisella ja muutenkin omaan peliin keskittymällä.

 

Seuraa heitä:

Tomislav Krstevski: Tomze syttyy peleissä, joissa yleisö on mukana ottelussa, joten nyt lienee tulossa sellainen peli.

Jussi-Pekka Välilä: Edellisessä pelissä liekeissä tehomerkinnöillä 1+2.