Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat Pohjanmaan derbyyn Ponnistusta vastaan

Ruutupaidat tarjoaa jälleen tulevana lauantaina vaasalaisyleisölle futsalviihdettä, kun Ykkönen jatkuu paikallisottelulla Lapuan Ponnistusta vastaan. Kaudella pelataan siis kaksi ”paikallisottelua” Vaasassa, kun lauantain pelin lisäksi TP-Kaarle Kokkolasta asettuu Kauppiksella vastaan ensi vuoden puolella.

Ruutupaidat on pelannut kauden alun todella mainiosti, sillä joukkue johtaa ykköstä, eikä ole joutunut toistaiseksi kokemaan vielä tappiota. Edellisessä pelissä Ruutupaidat haki vaiherikkaan ottelun jälkeen kolme pistettä Porista. Joukkueen pelaajavalmentaja Tomislav Krstevski on ollut joukkueen paras pistemies.

Lapuan Ponnistus pelaa tälläkin kaudella ykköstä, kuten se on tehnyt myös viime kaudella. Joukkue on hyvä kotona, mutta vieraissa pelit ovat sujuneet heikommin. Joukkueessa pelaa jalkapallosta tuttuja pelaajia Ponnistuksen ja Virkiän riveistä. Ponnistus otti kauden avausvoittonsa edellisessä kotiottelussa, kun joukkue voitti FC Persian Lapualla. Joukkueen pistepörssin kärjessä on tutut nimet, Miika Korpela ja kivikasvoinen Jussi Laapio. Molemmat vaasalaisille tuttuja Virkiän paidasta.

Ottelu pelataan Kauppiksella lauantaina klo 15.00 alkaen.

 

Seuraa heitä:

Ruutupaidat:

Kujtim Shkreta: Väkkärä ja tulisieluinen, jonka veto lähtee todella vihaisesti jos vastustaja antaa vähänkin tilaa.

Ponnistus:

Miika Korpela: Viime pelissä kovat tehot, yhteensä 5 pistettä.