Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat voittoon tiukkojen vaiheiden jälkeen

Ruutupaidat nappasi lopulta voiton tasaisesta ottelusta Ponnistusta vastaan Kauppiksella. Ottelussa nähtiin melko paljon helppoja virheitä, eikä taso ollut parasta, mitä tällä kaudella on nähty. Lopulta Ruutupaidat oli vahvempi lukemin 8-5 (2-2).

Ensimmäisen puoliajan alkuun Ponnistus meni ottelussa johtoon, joten Ruutupaitojen oli aika terästäytyä heti alusta. Ottelun toi tasoihin kotiyleisön riemuksi Tomislav Krstevski. Ponnistus siirtyi ottelussa uudelleen johtoon, mutta ennen taukoa Ruutupaidat tuli tasoihin Kujtim Shkretan maalilla. Puoliaikaa lähdettiin viettämään siis tasatilanteessa.

Toisella jaksolla Ruutupaidat siirtyi ensimmäistä kertaa johtoon. Maalin viimeisteli Matias Träskbäck hienon hyökkäyksen päätteeksi. Vielä kerran Ponnistus yritti sinnitellä mukana ja sai ottelun 3-3-tilanteeseen Miika Korpelan maalilla. Tästä eteenpäin Ruutupaidat ei päästänyt vieraitaan edes maalin päähän. Osumista vastasivat Krstevski, Shkreta, Sabah Fazli ja Jan-Cristian Westermark, jonka maalinjälkeinen tuuletus oli illan viihdyttävintä antia, jälleen kerran.

Valmentaja Krstevski oli tyytyväinen tulokseen ja voittoon, mutta ei pelilliseen esitykseen.

- Ensimmäisellä jaksolla peli ei todellakaan ollut sitä mitä haettiin, vaan tuli liikaa virheitä ja harhasyöttöjä. Keskiviikon treeneissä sanoin, että tosissaan pitää treenata, tai muuten velttoilu siirtyy peleihin. Nyt kävikin vähän niin ja se näkyi ensimmäisellä puoliajalla. Toisella saimme sitten tehtyä tarvittavat maalit. Jos haluamme pitää ykköspaikan, täytyy pelin tästä ehdottomasti parantua.


  • Ruutupaidoista Krstevski teki hattutempun ja Shkreta tehot 2+1. Vieraiden Korpela ja Laapio olivat vielä tehokkaampia, Korpela oli mukana joka maalissa tehoilla 4+1.

Ottelut jatkuvat kahden viikon päästä Kauppiksella helsinkiläistä Zenithiä vastaan.

Pisteet:

Tomislav Krstevski 3+0

Kujtim Shkreta 2+1

J-C Westermark 1+2

Matias Träskbäck 1+0

Sabah Fazli 1+0

Hannes Hautala 0+1

Ludwig Siegfrids 0+1

Mika Tuuri 0+1

Lauri Karri 0+1