Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat pelaa kotona Zenithiä vastaan

Ruutupaidat jatkaa otteluita kotona Futsal-ykkösessä ja tavoittelee paluuta sarjan paalupaikalle. Joukkue menetti siis sarjan ykköspaikan viime kierroksella, jolloin ÄrPee huilasi, kun muut pelasivat. Täten sarjan ykköstila menetettiin, mutta Ruutupaidat jatkaa edelleen ainoana sarjassa ilman tappiota. Sarjataulukossa sijana on kolmas.

Ruutupaidat pelasi edellisen ottelun kaksi viikkoa sitten kotona Lapuan Ponnistusta vastaan. Vaikka ottelusta tuli voitto, jäi pelitapahtumista paljon hampaankoloon, sillä esitys ei ollut läheskään sitä mitä haettiin. Pelin täytyy siis parantua, jos Kauppikselta lauantaina otetaan kolme pistettä. Joukkueen tehokkain on ollut Tomislav Krstevski, joka on pistepörssissä sijalla 6. Taustatukea hänelle antavat tehokkaasti Kujtim Shkreta, Jan-Cristian Westermark ja Hannes ”Taikuri” Hautala.

Helsingistä ja Myllypurosta tuleva Zenith on perinteinen Ykkösen porukka, joka on ollut sarjan kärkipäässä vuodesta toiseen. Hataroiden muistikuvien mukaan Zenith ei kuitenkaan Liigassa on pelannut, ainakaan toistaiseksi. Joukkue pelasi viime kierroksella PP-70:n vieraana Tampereella ja otti mukaansa yhden pisteen. Sitä ennen joukkue joutui kotipelissä taipumaan TP-Kaarlelle. Nyt joukkueen tavoitteena on siis napata voitto ja kääntää kurssi. Zenith on sarjassa tällä hetkellä kuudentena.

Kauppiksella on kuluvalla kaudella ollut erittäin mukavasti yleisöä, sillä katsojia on ollut enemmän kuin Liiga-taipaleen viimeisinä vuosina. Toivottavasti sama trendi jatkuu myös lauantaina ja ihmiset löytävät paikanpäälle.

Ruutupaidat-Zenith lauantaina klo 15.00, Kauppis.

Seuraa heitä:

Ruutupaidat: Kapteeni Pekka Liukkonen taistelee aina 100% joukkueelle ja tekee myös tehoja. Luultavimmin myös lauantain pelissä Liukkosen pistesaalis kasvaa.

Zenith: Joukkueen paras pistemies on ollut Tommi Härkönen, joten hänen kanssaan saa olla tarkkana.