Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat tasapeliin Zenithin kanssa

Ruutupaidat jatkoi otteluita kotona helsinkiläistä Zenithiä vastaan Kauppiksella. Ottelun ensimmäinen jakso oli tarkkaa ja tasaista pelaamista. Toisella jaksolla peli oli selvästi vauhdikkaampaa ja yleisö viihtyi, mutta enempää maaleja ei syntynyt, joten pisteet tasattiin pikkujouluhengessä 1-1-lukemin.

Ensimmäisellä puoliajalla Ruutupaidat meni ottelussa johtoon, kun Tomislav Krstevski viimeisteli maalin Toni Pylkkäsen esityöstä. Peli oli tasaista vääntöä ja lopulta minuutti ennen taukoa Zenith onnistui vastahyökkäyksestä tasoittamaan ottelun, joten tauolle yksi-yksi-lukemissa.

Toisella jaksolla peli jatkui tarkkana. Molemmat puolustivat pyyteettömästi. Toisen jakson kuudennella minuutilla Hannes Hautala kaadettiin pilkun arvoisesti. Krstevski asettui pallon taakse, mutta vieraiden parhaana palkittu maalivahti veti tällä kertaa pidemmän korren. Enempää maaleja ei syntynyt toisella jaksolla, vaikka molemmilla oli paikkoja ja peli oli viihdyttävää.

Pelaajavalmentaja Tomislav Krstevski olisi toivonut ottelusta kolmea pistettä.- Ensimmäisellä puoliajalla tuntui ettei saatu edes yhtä laukausta vastustajan maalia kohti. Kunniaa toki vastustajan puolustuspelaamiselle. Toisella jaksolla peli parantui, mutta ei saatu sitten kuitenkaan maaleja. Oikeastaan vasta viimeinen viisi minuuttia oli sellaista peliä, joka oli tavoitteena. Olen tyytyväinen siihen, että peli parani toisella jaksolla ja siihen ettei vieläkään ole tullut tappiota.

Ottelut jatkuvat seuraavaksi vierasottelulla sunnuntaina PP-70 vastaan Ylöjärvellä.

Pisteet:

Tomislav Krstevski 1+0

Toni Pylkkänen 0+1