Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat pisteiden metsästykseen Ylöjärvelle

 

Ruutupaidat pelaa sunnuntaina kärkipään ottelun PP-70 vastaan Pirkanmaalla. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet sarjan hyvin, Ruutupaidat on neljäntenä 15 pisteessä, yhden ottelun kärkeä vähemmän pelanneena. PP-70 on toisena sarjassa, 17 pistettä saalistaneena.

 

Edellisessä ottelussa Ruutupaidat joutui tyytymään kotitasuriin isännöidessään Zenithiä. Peli on sinänsä kulkenut hyvin, sillä joukkue ei ole hävinnyt ainoataan ottelua sarjassa. Viime pelistä jäi kuitenkin parannettavaa. Alkukaudella puolustuspelaaminen on ollut joukkueen vahvuus, ja siinä onnistumalla on mahdollista saada pisteitä myös sunnuntaina.

 

PP-70 voitti edellisessä ottelussa liigajoukkue So-Fo:n Futsalcupissa. Ykkösessä joukkue on pelannut tosiaan mainiosti ja on toisena sarjassa. Joukkue on tehnyt eniten maaleja sarjassa. Joukkueesta neljä pelaajaa on 12:sta parhaan joukossa sarjan pistepörssissä. Parhaana on Sergei Korsunov.

 

PP-70-Ruutupaidat sunnuntaina klo 18.30.

 

Seuraa heitä:

Ruutupaidat: Ludwig Siegfrids, parantanut peliään koko ajan kakkosketjun pohjalla. Vaikea ohitettava ja tulinen laukaus. Kristan veli.

PP-70: Sergei Korsunov, monta vuotta joukkueessa pelannut ja pisteitä paukuttanut.