Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat murskatappioon PP-70:n vieraana

Ruutupaidat yritti ottaa pisteitä sunnuntaina PP-70:n kustannuksella vierasottelussa Ylöjärvellä. Ruutupaidat oli pelannut ilman tappiota ennen päivän peliä, mutta putki katkesi ja Ruutupaidat joutui nöyrtymään kovan tamperelaisryhmän edessä totaalisin murskalukemin 18-2(5-2).

WP 000831

 

Ottelun alkuun Ruutupaidat tuli hyvin ja Tomislav Krstevski vei joukkueen johtoon minuutin pelin jälkeen. Kauaa ei vaasalaisvieraat saaneet tilanteesta nauttia, sillä PP-70 tuli nopeasti tasoihin ja iski kymmeneen minuuttiin kaikkiaan neljä maalia. Aikalisän jälkeen Krstevski kavensi Toni Pylkkäsen syötöstä, mutta kotijoukkue iski vielä kertaalleen, joten puoliajalle lukemissa 5-2.

 

Toisella jaksolla kotijoukkue jatkoi hyviä otteita ja meni nopeasti neljän maalin johtoon. Tämän jälkeen kentällä tapahtui kummia ja PP-70 oli ainut joukkue kentällä. Kotijoukkueella onnistui aivan kaikki ja vierailla ei yhtään mikään. Toinen puoliaika päättyi 13-0, joka kertoo kaiken oleellisen.

 

Pelaajavalmentaja Krstevskin mielestä tasoero oli tänään juurikin näin suuri, vaikka sarjataulukosta voisi päätellä toisin.

 

- Tänään tulos oli tämä ja tasoero oli näin suuri kuin lukemat osoittavat. Me emme pysyneet nuoren ja hyvin pelaavan joukkueen mukana isolla kentällä kuin ensimmäisellä puoliajalla ja silloinkin jäimme takamatkalle. Jokaisen täytyy tietysti nyt miettiä peliä ja yrittää ottaa opikseen. Mutta lauantaina on taas uusi matsi ja keskiviikkona treenit, joten liian pitkään emme kuitenkaan tätä murehdi.

 

Ottelut jatkuvat seuraavaksi lauantaina 14.12 Kauppiksella, kun vastaan tulee turkulainen FC Persia.