Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat kotiotteluun FC Persiaa vastaan

Ruutupaidat jatkaa Futsal Ykköstä lauantaina kotiottelulla FC Persiaa vastaan. Hieman vaisusti aloittanut turkulaisryhmä on parantanut peliään sitten alun. Sarjataulukossa joukkue on 10:llä pisteellä keskikastissa, kun Ruutupaidoilla on 15 pistettä, joka oikeuttaa viidenteen sijaan.

Ruutupaidat hävisi edellisen ottelun vieraissa PP-70:lle tylyin lukemin. Ottelu on kuitenkin unohdettu, eikä sillä tähän peliin ole muutenkaan merkitystä. Peli FC Persiaa vastaan alkaa 0-0-lukemista, vaikka PP-70:n vieraana Ruutupaidat olisi saanut paremmankin tuloksen. Joukkue on sarjassa viidentenä, ja kärkikastissa on tasaista, eli yhdellä voitolla voi nousta monta sijaa. Ykkönen on ollut tällä kaudella todella tasainen, ja melkeinpä kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa.

FC Persian alkukausi sujui melko heikosti, mutta nyt otteet ovat parantuneet. Joukkue koostuu maahanmuuttajataustaisista pelaajista, ja he pelaavat nyt ensimmäistä kautta Ykkösessä noustuaan viime vuonna Kakkosesta.

Ruutupaidat – FC Persia Kauppiksella lauantaina klo 15.00.

 

 

Seuraa heitä:

Ruutupaidat: Kakkosketjun Matias Träskbäck omaa pehmeän kosketuksen ja tulisen laukauksen. Viime kaudella ja kesäisin ottaa paidan pois pelin jälkeen, ehkä tekee saman myös lauantaina.

FC Persia: Kuresh Amirkhani, Vaasassa nuoruuden viettänyt Kuresh on tuttu vaasalaisille. Kova painimaan, pisteitä sarjassa toistaiseksi 1+4.