Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat murkasi FC Persian

 

Todennäköisesti niitä Krista Siegfrids-faneja harmittaa, jotka meinasivat tänään mennä katsomaan Ruutupaitojen ottelua, mutta eivät menneet. Neitokainen oli nimittäin tänään ensimmäistä kertaa tällä kaudella paikalla ottelussa kannustamassa joukkuetta ja pikkuveljeään Luddea. Ottelu sujui kotijoukkueelta mainiosti ja joukkue tarjosi Kristalle ja muille katsojille paljon maaleja FC Persiaa vastaan. Ottelu ei missään kohtaa muodostunut jännitysnäytelmäksi, vaan Ruutupaidat oli parempi lukemin 14-2(4-0).

 

Ensimmäisellä jaksolla joukkue sai hyvän alun otteluun ja maaleja syntyi nopeaan tahtiin. Ruutupaidat meni neljän maalin johtoon, joka oli myös puoliaikatulos. FC Persialla oli myös maalipaikkoja, mutta maalivahti Ville Rintala ja maalikehikot estivät turkulaisten maalienteon. Maaleista vastasivat Pekka Liukkonen, Tomislav Krstevski ja Mikko Joensuu. Yksi osumista taisi olla oma maali.

 

Toisella jaksolla Ruutupaidat teki ensimmäisen puoliajan tapaan nopeasti neljä maalia, ja peli oli käytössä sinetöity. Myös FC Persia sai kaksi osumaa lohdutukseksi. Toisen puoliajan mielenkiintoisinta antia tarjoili vieraiden nro 8, joka omalla käytöksellään metsästi itselleen ongelmia ja saikin niitä lopulta otettuaan toisen varoituksen ja siten punaisen kortin. Maalit jakautuivat toisella puoliajalla tasaisesti. Krstevski osui kahdesti, Jan Westermark, Toni Pylkkänen, Kujtim Shkreta, Conny Nyman, Armin Vrana ja Nicolas Tuisku kertaalleen. Erityismaininta maalivahti Rintalalle, joka teki kaksi maalia!

 

Ruutupaidat sai nopeasti unohdettua viime viikkoisen suurinumeroisen tappion. Eikä viime viikolla RP huonolle hävinnyt, sillä PP-70 haki tänään ACE:n vieraana jälleen suuren voiton, joten joukkue on kovassa iskussa tällä hetkellä. Sarjakärki PS Villa koki myös tappion kotikentälle Zenithille, joten sarja on tasainen.

 

Ruutupaidoista moni onnistui tänään hyvin, eikä toki vastustajalla tainnut olla paras päivä. Ruutupaitojen parhaana palkittiin Jan Cristian Westermark.

 

Ottelut jatkuvat erittäin mielenkiintoisella ottelulla Tapaninpäivänä. Joukkue vierailee Kokkolassa ja kohtaa paikallispelissä Petteri Forsselin johtaman TP-Kaarlen.

 

Pisteet:

Tomislav Krstevski 3+2

Jan Cristian Westermark 1+4

Ville Rintala 2+0

Conny Nyman 1+1

Toni Pylkkänen 1+0

Mikko Joensuu 1+0

Pekka Liukkonen 1+0

Kujtim Shkreta 1+0

Nicolas Tuisku 1+0

Mika Tuuri 0+1

Armin Vrana 0+1

Oma maali 2+0