Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat TP-Kaarlen vieraaksi

Rakkaat viholliset Ruutupaidat ja TP-Kaarle ovat toisilleen tutut vastustajat niin sarjasta kuin Kokkolan perinteisestä syysturnauksestakin, johon Ruutupaidat on vuosittain osallistunut. Tällä kertaa joukkueet kohtaavat Tapaninpäivänä Futsal Ykkösessä, jossa molempien kausi on alkanut hyvin ja molemmat taistelevat sijoituksista kärjen eli PP-70:n takana.

Ruutupaidat on pelannut kauden reilun 50 prosentin voittoprosentilla eli otteluita on takana 9 ja voittoja 5. Joukkue on tipahtanut sarjassa kuudenneksi, mutta moni ylempänä olevista on pelannut 2 ottelua enemmän. Sarjan kärki on tasainen, ainoastaan PP-70 on hieman karussa. Edellisessä pelissä Ruutupaidat voitti suvereenisti heikon FC Persian, jolla oli selvästi vaikeuksia saada pelaajia mukaan vieraspeliin. Ruutupaitojen pistepörssin kärkinimenä on pelaajavalmentaja Tomislav Krstevski, joka on sarjankin pistepörssissä korkealla.

TP-Kaarle on kerännyt sarjassa pisteen Ruutupaitoja enemmän ja myös pykälän ylempänä. Edellisellä kierroksella Kaarle haki melko vakuuttavan vierasvoiton Lapualta lukemin 1-6. Vahva usko on olemassa, että Kokkolassa on paljon väkeä katsomossa 26. päivä, sillä Ruutupaidat lienee kokkolalaisyleisölle mieluisin vastustaja tulla seuraamaan. Joukkueen selkeästi suurin tähti on jalkapallomaajoukkueessakin tällä kaudella esiintynyt Petteri Forssell. Vaasassakin asunut ja Vepsussa pelannut tuittupää on tällä hetkellä ilman sopimusta futiksen puolella, joten hän on nyt sitten pelaillut vähän futsalia. Tehoja on kertynyt kaudella mukavasti (11+2), jolla hän on joukkueen pistepörssin ykkönen.

Mikäli Vaasasta on tarkoitus ottelua lähteä seuraamaan, tiedoksi että peli alkaa Tapaninpäivänä 26.12 klo 18.00 Hollihaan liikuntahallissa.

Seuraa heitä:

Ruutupaidat: Maalivahti Ville Rintala on esittänyt tulokaskaudella erittäin hyviä otteita ja muutaman vuoden Ruutupaitojen ongelmana ollut ykkösmaalivahdin tontti on tälle kaudelle saatu täytettyä.

TP-Kaarle: Petteri Forsselin kyvyt hyvänä syöttelijänä tunnetaan, mutta tällä kaudella mies on erikoistunut maalinteossa, sillä osumia on kasassa jo 11. Erittäin hyvä laukaus molemmilla jaloilla.