Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat tasasi pisteet TP-Kaarlen kanssa

Ruutupaidat pelasi eilen torstaina tiukan väännön Kokkolassa Kaarlen vieraana. Joukkueet olivat sarjataulukossakin lähes tasapisteissä eikä eroa saatu kentälläkään, sillä pisteet jaettiin tasalukemin 4-4(2-2).

TP-Kaarle-RP 26.12.2013

Ensimmäisellä jaksolla molemmat onnistuivat kahteen otteeseen viimeistelyssä ja peli oli muutenkin tasaista taistoa. Ruutupaidoista onnistui ensimmäisenä Ludwig Siegfrids, syöttäjänä Kujtim Shkreta. Ruutupoikien toisen maalin viimeisteli maalivahti Ville Rintala kymppimetriseltä.

Toisella jaksolla sama kaava jatkui. Neljä maalia ja lisäksi yksi punainen kortti, kun Toni Pylkkänen kaadettiin yksinläpitilanteessa ja TP-Kaarlen Niko Välisaari ajettiin ulos. Ruutupaidoista onnistuivat toisella jaksolla Pylkkänen ja Matias Träskbäck, syöttäjinä Shkreta ja Lauri Karri. Ruutupaidat johti vielä pari minuuttia ennen ottelua, mutta kotijoukkue tuli lopulta tasoihin.

Ottelu oli täysin voitettavissa ja pettyneitä poikia oli pukukopissa ottelun jälkeen. Kaikkiaan Ruutupaidat oli parempi joukkue, mutta Petteri Forssell oli omalla panoksellaan ratkaisemassa ja sai joukkueelle tasapelipisteen. Forssell oli joka maalissa mukana ja vaarallinen, mutta myös pallonmenetyksiä ja tinttailua tuli luvattoman paljon. Hän itse ja yleisö olivat ainoat, jotka säästyivät haukkumiselta. Vastustajat, omat joukkuekaverit ja tuomarit saivat kuulla jatkuvaa mussutusta.

Ruutupaitojen parhaana palkittiin maalivahti Rintala ja myös kapteeni Pekka Liukkonen pelasi hyvän ottelun. Pelaajavalmentaja Tomislav Krstevski oli loukkaantumisen takia poissa, joten sitä kautta annettiin kokkolalaisille hieman tasoitusta.

Ruutupaidat jatkaa otteluita ensi viikon lauantaina 4.1 klo 15.00 kotipelillä ACE:a vastaan.