Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat kohtaa Kauppiksella ACE:n

Ruutupaidat jatkaa otteluita kotipelillä ja vastaan asettuu kauden alta odotusten aloittanut ACE Tampereelta. Joukkueet ovat pelanneet pitkään joko Ykköstä tai liigaa, mutta tällä kaudella toisella on toistaiseksi mennyt paremmin ja toisella heikommin. ACE nimittäin on sarjataulukon hännillä, kun taas RP on mukana kärkikahinoissa.

 

Edellisessä pelissä Ruutupaidat pelasi tasan Kokkolassa Kaarlen vieraana. Enemmän kuin 1 piste oli otettavissa, mutta tasapelikin on ihan ok tuliainen. Lauantain pelissä tärkeintä on luottaa omaan tekemiseen ja puolustaa hyvin, eikä missään nimessä saa aliarvioida vastustajaa. Ruutupaidoilla on rikkinäinen harjoittelujakso takana, mutta toivottavasti se ei vaikuta otteluun. Ainakin lepoa on juhlapyhinä pelaajille suotu vähintäänkin riittävästi.

 

Joukkueet avasivat kauden 2013-2014 lokakuussa ja nyt on siis toisen kierroksen ensimmäinen ottelu ja joukkueiden toinen kohtaaminen. Ensimmäinen koitos päättyi tarkan puolustuspelaamisen seurauksena 1-1 ja peli oli hyvin tunnustelevaa. Tällä kertaa hieman rohkeampaa peliä lienee luvassa. Ruutupaidat on taulukossa tällä hetkellä kolmen pisteen päässä kakkossijasta ja joukkue on pelannut yhden ottelun muita vähemmän. Joukkueella on ainoastaan yksi tappio, mutta tasapelejä on kertynyt 4 kpl. Se ei sinänsä ole yllätys, sillä koko kauden ajan on puhuttu Ykkösen tasaisuudesta, ja hyvin voisi veikata, että sarja jatkuu erittäin tasaisena viimeisille kierroksille asti.

 

ACE:n pelit ovat sujuneet alakanttiin ja joukkue on viimeisenä, saldona ainoastaan yksi voitto. Puolustus on toiminut ihan ok, mutta vaikeinta on ollut maalinteko. Osumia on sarjassa vähiten yhdessä Pori Futsalin kanssa. Joukkueella on rahkeet huomattavasti nykyistä parempaan, mutta toivottavasti nousu kohti parempia sijoituksia ei ala Ruutupaitojen kustannuksella.

 

Ruutupaidat - ACE lauantaina klo 15.00 Kauppiksella.

 

Seuraa heitä:

Ruutupaidat: Lauri Karri on päässyt koko ajan parempaan vireeseen kentällä. Erittäin hyvä fysiikka ja osaa pelata mainiosti sekä hyökkäys- että puolustuspäässä.

ACE: Vaasan Palloseuran kasvatti Aleksi Alanko palaa kotikaupunkiin ja yrittää pistää kapuloita rattaisiin Ruutupojille.