Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat voitti sarjajumbon vaivoin

Ruutupaidat kohtasi lauantaina kauppiksen futsalpyhätössä tamperelaisen ACEn toistamiseen tällä kaudella. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen oli lokakuussa ACEn isännöimänä ja tuolloin pisteet Tamppiareenalla tasattiin 1-1 tuloksella.

Ottelu alkoi molempien joukkueiden puolustaessa hyvin kurinalaisesti ja maalipaikkoja ei ollut kovinkaan useaa. Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 3.minuutin kohdalla kun RP:n puolustus uinahti hetkeksi ja ACEn Rami Korpela niittasi pallon reppuun Jaakko Wainikaisen tehdessä esityön. Ruutupaidat ei tästä hätkähtänyt vaan lähti vimmatusti pyörittämään peliään tamperelaisten päätyyn. Pallorumba tuottikin tulosta reilun 2,5 minuutin kuluttua, kun Ludwig Siegfrids pääsi laukomaan Kujtim Shkretan syötöstä ja peli tasan 1-1. Ensimmäisen erän loput 15 minuuttia oli tasaista kamppailua päästä päähän kummankin joukkueiden hakiessa maalipaikkoja. Enempää maaleja ei ekalla puoliajalla nähty ja tauolle siis 1-1 tilanteessa. Ensimmäinen erä oli erittäin siistiä peliä, kummallekkaan joukkueelle ei tuomittu yhtään kumuloitavia virheitä.

Toinen puoliaika oli sitten jotain ihan muuta kuin ensimmäinen. Heti erän alkuun vierasjoukkueen Wainikainen ja RP:n Lauri Karri kompuroivat keskenään ja taistelivat keskenään maassa, eikä tuomaritkaan oikein nähneet mitä siellä tapahtui, mutta Karri sen verran kimpaantui kun pari metrinen lipputangonpoikanen istuskeli hänen päällään, että tuomari katsoi parhaaksi antaa punaisen kortin. Näin ACE pääsi pelaamaan 2 minuuttia ylivoimalla, mutta viimeistely oli laihanlaista ja RP:n nelikko pysyi tiiviinä, eikä tamperelaiset päässeet tekemään maalia. Vain muutama minuutti tästä ja ACEn Wainikainen oli taas asialla, tällä kertaa hän yritti niitata Hannes Hautalan kauppiksen seinään ja kaverille nostetiin illan toinen keltainen, joka RP:n iloksi vaihtoi väriään punaiseksi. Näin siin tamperelaisellekkin suihkukomento ja RP:lle 2.min ylivoima. Ruutupaidat näytti pian maalinteon mallia ja Toni Pylkkänen iski pallon maaliin. ACE yritti tämän jälkeen vimmatusti tasoittaa peliä, mutta ajassa 33:26 iski Pylkkänen viimeisen naulan ACEn arkkuun J-C Westermarkin tehdessä esityön. Tamperelaiset ottivat vielä 37:48 aikalisän ja lähtivät hakemaan kavennusta lentävällä maalivahdilla, mutta tällä kertaa se ei tuottanut tulosta. Näin siis RP:lle tärkeät 3 pistettä ja joukkue on mukana kärkikamppailussa.

Ottelut jatkuvat jo huomenna ensimmäisen kierroksen rästipelillä Pirkkalassa PJK:n vieraana. Ottelu alkaa klo 13.

Pisteet:

Toni Pylkkänen 2+0

Ludwig Siegfrids 1+0

Kujtim Shkreta 0+1

J-C Westermark 0+1