Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

RP:lle voitto PJK:sta ja viikonlopun saldoksi 6 pistettä

Ruutupaitojen tuplapeliviikonloppu jatkui sunnuntaina Pirkkalassa PJK:n vieraana. RP pelasi eilen voittoisan kotiottelun ACE:a vastaan ja nyt alle 24h edellisestä ottelusta tuli heti toinen paha peli perään. Joukkue oli latautunut erittäin hyvin ja kunniapresidentti Marko Heinosen läsnäolo antoi vielä lisäpotkuakin, joten Ruutupaidat kirjasi tililleen vakuuttavan 3-5-vierasvoiton.

 

Ensimmäinen jakso alkoi Ruutupojilta erittäin mainiosti ja joukkue hallitsi ottelua. Alta aikayksikön oli mansesterilaiset täysin sillassa ja taululla komeilivat vieraille 3-0-lukemat. Maalinteossa onnistuivat Ludwig Siegfrids, Matias Träskbäck ja Mikko Joensuu. Hyvä ote herpaantui kuitenkin kohti taukoa mentäessä ja vieraat pääsivät hyvillä ja tuurin avustamilla kaukovedoilla tasoihin asti.

 

Tauolla joukkue päätti unohtaa puoliajan heikon lopun. Tavoitteena oli saada peli rullaamaan yhtä mallikkaasti kuin ottelun alussa. Tämä onnistui kerrassaan mainiosti ja joukkue onnistui pelaamaan erittäin kypsän toisen jakson. Ruutupaidat iski kaksi maalia ja puolusti erinomaisesti, eikä päästänyt PJK:ta kunnon maalipaikoille. Ne paikat, jotka siunaantuivat, hoito maalivahti Ville Rintala erittäin hyvin. Ruutupaitojen maaleista vastasivat kakkospuoliajalla Pekka Liukkonen ja Kujtim Shkreta.

 

Moni onnistui hyvin päivän peleissä samoin kuin eilisessä ottelussa, eli viikonloppu sujui oikein hyvin. Tämän päivän ottelussa kaikissa maaleissa oli eri tekijä, joka on hyvä merkki ja kertoo joukkueen suurimmasta vahvuudesta, tasaisesta ja laajasta materiaalista. Tämänkin päivän pelistä oli kentällisen verran miehiä sivussa ja silti lopputulos oli juuri se mitä haettiin.

 

Ruutupaidat jatkaa otteluita ensi viikolla vieraskentällä PS Villaa vastaan, joka mielii takasin kärkikolmikkoon.

Pisteet:

Pekka Liukkonen 1+1

Ludwig Siegfrids 1+0

Matias Träskbäck 1+0

Mikko Joensuu 1+0

Kujtim Shkreta 1+0

Hannes Hautala 0+1

J-C Westermark 0+1