Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat taipui PS Villan vieraana

Ruutupaidat ei hyvästä pelistä huolimatta saanut tuliaisia mukaansa Hyvinkäältä Futsal Ykkösen ottelussa PS Villaa vastaan lauantaina. Ensimmäisellä kierroksella Vaasassa RP oli vahvempi ja nyt tappion myötä joukkueiden tämän kauden pisteet menivät kolme-kolme. Eilinen ottelu oli tasainen, lopulta Villa vei ottelun nimiinsä lukemin 6-2 (2-0).

Ensimmäisellä jaksolla PS Villa hallitsi enemmän kenttätapahtumia ja puolusti hyvin, joten Ruutupojat eivät meinanneet päästä kunnon maalipaikkoihin. Kotijoukkue iski myös kaksi maalia, joten RP joutui toiselle jaksolle takamatkalta.

Toisella jaksolla RP tuli uudella ilmeellä otteluun ja sai mylläkkää päälle. Joukkue iski myös kavennusmaalin Tomislav Krstevskin toimesta. Painostus jatkui vielä hetken, mutta sitten heikosti viheltänyt tuomari otti roolia. Erittäin kyseenalaisesta tilanteesta ja sanaharkasta Krstevskille näytettiin punaista korttia. Tilanne vaikeutti luonnollisesti takaa-ajoa eikä RP Ludwig Siegfridsin kavennusmaalista huolimatta päässyt rinnalle, ja loppuvaiheessa Villa iski vielä tyhjiin pari häkkiä.

Ottelu olisi voinut päättyä miten vaan, mutta tänään tulos oli tämä. Nyt sarjataulukko näyttää mielenkiintoiselta. Veikata voisi, että PP menee menojaan, RP, Villa ja Loiske ratkaisevat karsijan paikat. Zenith ja TP-Kaarle eivät välttämättä ehdi enää siihen kyytiin.

Ensi viikolla on edellisen olettamuksen perusteella erittäin tärkeä ottelu, kun Ruutupaidat kohtaa kotipelissä kuuden pisteen ottelussa Loiskeen.