Ruutupaidat

Raportit 2013-2014

Ruutupaidat saa vieraita Lempäälästä

Ehkäpä Ruutupaitojen kauden toistaiseksi tärkein ottelu pelataan lauantaina Vaasassa, kun Sääksjärven Loiske saapuu vieraaksi taistelemaan pisteistä ns. kuuden pisteen ottelussa. Joukkueet sijaitsevan sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla 3 ja 4. Sarjassa tavoitteena on päästä kolmen joukkoon, jolla aukenee paikka liigakarsintoihin.

Ruutupaidat johtaa tällä hetkellä vierailijoitaan kolmella pisteellä ja mikäli lauantaina jompi kumpi voittaa, on ero joko 0 tai 6 pistettä. Mahdollisella voitolla RP saisi hyvän kaulan vedettyä Loiskeeseen. Edellisessä kohtaamisessa ensimmäisellä kierroksella joukkeet pelasivat tasapelin, joka oli ottelutapahtumiin nähden oikeutettu tulos. Kaikki ennusmerkit viittaavat siihen, että tälläkin kertaa pelistä tulee tasainen.

Loiske on pelannut kaudella hyvin ja ei tarvitse katsoa kuin pistepörssiä niin saa selville joukkueen vahvuuden. Eli kovasti tuhoa tehnyt ykkösketju on kova ja kolme pelaajaa on pistepörssissä korkealla, parhaiten on sijoittunut Mikko Järvinen, joka on toisena. Ruutupaidat joutui viime ottelussa taipumaan PS Villalle vieraspelissä. Ruutupaidoilla on myös huolia loukkaantumisten kanssa ja pelaajavalmentaja Tomislav Krstevski on poissa ja muitakin poissaoloja on. Toivottavasti korvaajat löytyvät ja nyt muutamalla vähemmän pelanneella on todella hieno näytönpaikka osoittaa taitonsa.

Ruutupaidat - Loiske lauantaina Kauppiksella klo 15.00.

Seuraa heitä:

Ruutupaidat: Lassi Mäkitalo tekee paluun pelaavaan kokoonpanoon. Vikkelä liikkeinen Lassi on joukkueen yksi työmyyristä, eikä moni pysy miehen perässä. Muutamia vuosia takaperin maajoukkueleirilläkin vieraillut Lassi omaa hyvän pelisilmän sekä jakelee hyviä syöttöjä joukkuekavereille.

Loiske: Mikko ja Mika Järvinen ovat tehneet tuhoisaa jälkeä Loiskeen 1-kentässä. Uskomattomat 31+28 tehtailleet veljekset ovat vaikeasti pidettäviä ja RP:llä onkin täysi työ saada kaverit aisoihin.